Žlutý kamion přivezl do Plzně festival lepšího bydlení

Raiffeisen stavební spořitelna znovu připravila tour po České republice, která letos po Olomouci a Šumperku pokračuje v Plzni.

Cílená propagace v Plzni

V rámci roadshow s názvem Festival lepšího bydlení si lidé budou moci v celkem 18 městech užít zábavný program pro celou rodinu. V Plzni kamion staví od 18. do 19. června a přinese nejen skvělé rady a tipy, jak si vylepšit svůj domov, ale i soutěž o rekonstrukce celkem za 300 tisíc korun. Kamion bude k dispozici u OC Olympia Plzeň.

Prohlédnout si aktuální trendy v řešení kuchyní, koupelen a obývacích pokojů a zjistit, jak výhodně financovat své bydlení – to všechno na návštěvníky čeká na osmnácti místech v Čechách i na Moravě, kam se svým Festivalem lepšího bydlení přijede žlutý kamion Raiffeisen stavební spořitelny. Partnery akce jsou společnosti ORESI a SIKO.

Kromě soutěže o rekonstrukce celkem za 300 tisíc korun a občerstvení je připravená i zábava pro děti. Čeká na ně skákací hrad, fotostěna, malování na obličej nebo soutěž v kreslení.

„Chceme lidem přinášet něco navíc a být jim blíže. Naši poradci budou připravení zodpovídat otázky týkající se lepšího bydlení a jeho financování. Všichni lidé navíc budou moci využít akce a získat voucher v hodnotě 500 korun na uzavření nové spořicí smlouvy. Děti a mladí do 25 let mohou uzavřít stavebko s nadstandardním úročením 1,5 % ročně, ostatní s úročením 1 % ročně,“ říká Lukáš Kopecký, marketingový ředitel Raiffeisen stavební spořitelny.

Průběh celé akce budou moci lidé sledovat na Facebooku RSTS, kde se postupně zveřejní fotografie z jednotlivých lokací. Podrobné informace o jednotlivých zastávkách a kompletní program je na stránkách www.rsts.cz/roadshow.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
út 19.06.2018 06:00



0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka