Zoo Plzeň má 90. narozeniny

Plzeňská zoo v sobotu 3.9. oslaví své 90. narozeniny.

Cílená propagace v Plzni

Program oslav druhé nejstarší zoo v tuzemsku bude pestrý

Rozdělený bude na 2 části. Od 10:00 hod. do 13:00 hod. se představí zoo, zvířata a expozice. Bude zde celkem 15 stanovišť, kde návštěvníci uvidí nebo uslyší víc, než za klasického dne. Od 10 do 16 hodin bude zahradou vozit děti koňská bryčka.

V kapličce na Mediteráneu bude k vidění výstava o problematice palmového oleje od studentů Gymnázia Františka Křižíka.

Amfiteátr bude směrem ze zoo otevřený od 12:00 hod a program zde začne ve 13:00 hod. Sokolnické ukázky tento den nebudou v klasické časy a podobě, ale od 13:00 hod. budou ve východní horní části sokolníci k dispozici návštěvníkům.

Po celý průběh několikrát vystoupí hudební skupina Repelent. Pro návštěvníky bude připravena indiánská vesnice od indiánských sousedů zoo z West Parku, ukázky historického šermu skupiny Český lev a taneční skupina Equet. Tanečnice a šermíři budou mít 3 vystoupení, mezi nimi budou divákům průběžně k dispozici na svých stanovištích.

Na pódiu se několikrát objeví zástupci zoo, bude pokřtěna kniha k 90. narozeninám

Vrcholem programu, který moderuje Petr Vejvoda, bude v 18:00 vystoupení hudební skupiny Kabát revival a ve 20:00 hod Olympic revival.

Pokladny zoo otevřou tradičně v 8:00 a budou v provozu až do 20:00 hod. Program potrvá až do 22:00 hod. Na amfiteátr půjde projít pouze ze zoo a to třemi branami – u hřiště, u tanku a brankou v botanické zahradě u WC. Tyto průchody se zavřou zhruba ve 21:00 hod., noční odchod bude možný pouze amfiteátrem.

Celý den, návštěva zoo i programu bude za sváteční vstupné 90 Kč na osobu starší 3 let

Díky dopravní uzávěře spojené s cyklistickým závodem Kolo pro život nejde tento den k zoo přijet od Kalikovského mostu a Radčic, ale pouze od Saského mostu a Kauflandu nebo na Vinice. Za zvážení proto stojí přijít pěšky nebo použít MHD.

Fotogalerie
The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
út 30.08.2016 12:35




5 +
 
Renault Clio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka