Ztráta Viktorie. S Příbramí jen remizovala 1:1

Pavel Vrba nemohl pro duel s Příbramí počítat s vykartovaným Limberským ani se zraněným Kopicem.

Cílená propagace v Plzni

V základní sestavě se objevil místo Hubníka také Pernica. Po zranění se vrátil Kovařík a na kraji startoval Ekpai. Hosté dokázali otevřít skóre Fantišem už po 19. minutách, jen o pár minut později ale vyrovnával Petržela. Zvrátit nerozhodný výsledek se už ale Západočechům navzdory několika šancím nepodařilo a s Příbramí si bodový zisk rozdělili.

Viktoriáni nevstoupili do utkání s Příbramí špatně a v úvodu se dostali k několika zajímavým střelám, byli to ale hosté, kdo z první šance dokázal zároveň i otevřít skóre. Ex-viktorián Jan Rezek z levé strany na centroval naprosto přesně na hlavu Antonína Fantiše, který z malého vápna hlavou jen uklízel za Aleše Hrušku.

Červenomodří odpověděli ale hned po třinácti minutách. Po skvělém centru za obranu doklepával míč do odkryté branky Milan Petržela, který tak zapsal svůj první gól v právě probíhající ligové sezoně. Obrat mohl ještě před poločasem završit Tomáš Chorý, ten se ale po centru Kovaříka hlavou netrefil přesně.

Po změně stran dobře centroval z pravé strany Ekpai, dobíhající Čermák ale stejně jako před pauzou Chorý zamířil hlavou příliš vysoko. Poté se dostali do rychlého brejku hosté, nedokázali si ale dobře poradit s finální fází a nakonec promeškali vhodnou chvíli pro zakončení.

V 70. minutě našel Hrošovský výbornou zpětnou přihrávkou do vápna Chorého, který měl balon ideálně proti noze, vysoký útočník domácích ale opět těsně přestřelil. Chvíli po něm zakončoval efektně patičkou střídající Řezníček, proti němu se ale zaskvěl gólman Kočí, který míč vytáhl na roh.

S postupujícím časem se začala na kopačky domácích vkrádat nervozita. Řezníček se pár minut před koncem po centru Řezníka ještě dostal k dobré hlavičce, nedokázal ji ale usměrnit mezi tři tyče a obratu se domácí nedočkali ani z posledního brejku v nastaveném čase.

15. kolo, neděle 11. 11. 2018, 15:00, Doosan Arena

Plzeň: Hruška – Řezník, Pernica, Hejda, Kovařík – Procházka, Hrošovský (C) – Ekpai (60. Zeman), Čermák (70. Řezníček), Petržela (82. Hořava) – Chorý.

Příbram: Kočí – Kodr, Nitrianský, Nový, Antwi – Hlúpik (90+3. Pejša), Průcha, Soldát, Fantiš (C) (90. Skácel) – Rezek, Katidis (71. Keita).

Branky: 32. Petržela – 19. Fantiš, ŽK: Soldát, Antwi, Katidis, Rozhodčí: Ginzel – Vlček, Kotalík.
Diváci: 7849.

fcv

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Renault Clio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka