Viktorka s novým větrem v zádech se chystá do boje o Evropskou ligu. Lístky na čtvrteční zápas se srbským mistrem jsou v prodeji!

Pod vedením staronových tváří v podobě nových trenérů Krejčího a Horvátha, zahájila Viktorka přípravu na čtvrteční důležité utkání ,o fotbalovou Evropu, s nebezpečnou a nevyzpytatelnou Vojvodinou Novi Sad , srbským mistrem, který překvapivě vyřadil v před kole favorizovanou Sampdorii Janov.

Jarní servisní akce AUTO CB

Viktoria Plzeň, posilněna staronovými tvářemi na postu trenérů, kteří májí vrátit sílu týmu ligového mistra, prověří ve čtvrtek od 20.45 h.svoji momentální formu v boji o  Evropu, proti Vojvodině Novi Sad. Budeme věřit , že 4 dny  přípravy postačí trenérům na znovuoživení sebedůvěry hráčů, především v koncovce, kde se v předchozích zápasech tolik nedařilo. 

  FC Viktoria Plzeň  od pondělí trénuje pod vedením nového trenérského týmu. Hráči se tak během deštivích tréninků mohli seznámit s tvářemi, které dobře znají – hlavní trenér Karel Krejčí ve Viktorii dříve působil jako hráč i asistent trenéra, Pavla Horvátha snad ani není potřeba představovat a trenér brankářů Martin Ticháček v minulosti také hájil tři tyče ve Štruncových sadech. Jediný asistent, který z bývalého trenérského týmu zůstal, je Zdeněk Bečka. Angažování Karla Krejčího se v Plzni upeklo o uplynulém víkendu, kdy byl nový hlavní kouč pozván do Doosan Areny. „Nabídka mě překvapila. V sobotu se mi ozval pan Šádek, abych přijel do Plzně. Popovídali jsme si a během odpoledne jsme se domluvili na spolupráci. Jsem za to moc rád a beru to také jako ocenění mé práce, kterou jsem tady v Plzni za dlouhá léta odvedl,“ říká Krejčí.,,Viktoriáni nezvládli odvetu s Maccabi a na dalších zápasech se to podepsalo. Pak je trápila gólová produktivita, ale já myslím, že tady v Plzni je obrovská kvalita v kabině. Věřím, že se to jedním zápasem může zlomit, aby hrála Viktoria opět útočný fotbal, bavila diváky a vyhrávala,, 

 Pan Koubek v Plzni odvedl poctivý kus práce, ale prostě tak to ve fotbale chodí, jste jednou dole a jednou nahoře. ,,Tým je ale připravený dobře a teď půjde o to, abychom zapracovali především na psychice,“ zamýšlí se hlavní trenér Karel Krejčí.Na jeho premieru v roli hlavního trenéra Plzně a souboji o Evropskou ligu elitních teamů, se budou ubírat  ve čtvrtek zraky všech příznivců fotbalové Viktorie , ať už v Doosan Areně, tak u televizí ve sportbarech a  domácnostech.

 


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
út 18.08.2015 13:48




5 +
 
Nový Superb

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka