REGIONPLZEN.CZ

+420 602 104 901 info@regionplzen.cz www.regionplzen.cz/reklama/
5 Skóre 5 z 5 Hodnotit

Viktorka pokračuje v partnerství s Doosan Škodou Power

Další kapitolu úspěšné spolupráce napíší společně FC Viktoria Plzeň a DOOSAN Škoda Power. V pondělí byla zástupci obou subjektů podepsána nová smlouva o generálním partnerství na nadcházející čtyři roky.

0

Včera REGIONPLZEN.CZ

Ornitologové kroužkují v kraji mořské orly. Podívejte se

Kroužkování a monitoring orlů mořských je v plném proudu. Jiří Segeč z odloučeného pracoviště DES OP Kožlany (na fotografiích) už vylezl na tři orlí hnízda a s plzeňskými zvířecími záchranáři společně okroužkovali pět orlích mláďat.

0

Včera REGIONPLZEN.CZ

V kraji klesá zájem o mamografické vyšetření

Preventivní program rakoviny prsu absolvuje o tři až čtyři procenta méně žen nad 45 let než před pěti roky. Je jich 60 procent.

0

Včera REGIONPLZEN.CZ

Inovujeme Plzeň letos propojí moderní technologie a zdravotnictví

Spojit inovace a moderní technologie se zdravotnictvím, medicínou, zdravým životním stylem a sportem se rozhodlo město Plzeň při letošním ročníku festivalu Inovujeme Plzeň, jedné z největších technologických přehlídek v Česku.

0

Včera REGIONPLZEN.CZ

Opilec usnul u nákladních ramp na Košutce

Opilí mají štěstí, tak tohle nepsané pravidlo se potvrdilo v sobotu ráno u 27letého Plzeňana, který v opilosti ulehl u nákladních ramp v Plzni na Košutce. K poalkoholovému odpočinku si nevybral zrovna to správné místo.

0

Včera REGIONPLZEN.CZ

Nýřaňanka zve k poslechu i tanci u Area Bory

Hornická kapela Nýřaňanka po roce opět zahraje k tanci i poslechu před Nákupním centrem Area Bory. Akce, která se koná v neděli 19. května od 14.30 hodin, se uskuteční za každého počasí, vstup je zdarma.

0

Před 2 dny REGIONPLZEN.CZ

Kraj nabízí vojenskou turistiku po bývalých kasárnách

Plzeňský kraj nabízí takzvanou vojenskou turistiku. Zahrnuje bývalé kasárny i vojenská muzea. Nový produkt nazvaný Když jsem já sloužil na západě Čech má svou brožuru a web.

0

Před 2 dny REGIONPLZEN.CZ

O služby Centra duševního zdraví Plzeň je zájem, muselo se přestěhovat

Centrum duševního zdraví Plzeň (CDZ) se přestěhovalo na novou adresu, do budovy bývalé Lékařské fakulty v ulici Lidická 8. Přibývající počet zájemců o službu a rozrůstající se tým pracovníků volaly již delší dobu po větším a praktičtějším prostředí.

0

Před 2 dny REGIONPLZEN.CZ

U Plzně se chystá oprava poslední části dálničního obchvatu

Práce odstartují už 20. května. Jde o úsek mezi sjezdem na Černice a mostem u Lhoty.

0

Před 2 dny REGIONPLZEN.CZ

Expedice Z101: Tři roky v Africe – film Cesta vody sbírá ocenění

Po stopách Hanzelky a Zikmunda a jejich první výpravy vyrazila Expedice Z101, jejíž hlavní tváří je Tomáš Vaňourek, 22. dubna 2021. Tři roky trvající cesta africkým kontinentem skončila v Kapském Městě.

0

Před 3 dny REGIONPLZEN.CZ

Dobřany čeká referendum o pyrotechnice

Občané se budou moci vyjádřit k tomu, jestli chtějí novoroční ohňostroj. Druhou otázkou je, jestli požadují celoplošný zákaz zábavní pyrotechniky.

0

Před 3 dny REGIONPLZEN.CZ

Kožní znaménka si můžete nechat zkontrolovat přímo na náměstí

Melanom patří mezi nejčastější zhoubná onemocnění v Česku. V současnosti se s tímto kožním nádorem u nás léčí zhruba 33 800 pacientů. Hlavní roli v úspěšné léčbě hraje včasná diagnostika.

0

Před 3 dny REGIONPLZEN.CZ

V depu vystavují největší křišťálovou sochu na světě

Je z jednoho kusu a váží 243 kilogramů. V Česku je k vidění poprvé.

0

Před 3 dny REGIONPLZEN.CZ

Vyšetřovatel bude v Kině Beseda debatovat o případu Lesního vraha

V pondělí 13. května po promítání nového českého filmu Lesní vrah přijde s diváky debatovat režisér Radim Špaček, scénárista Zdeněk Holý a hlavní vyšetřovatel případu, plukovník Michal Mazánek. Jak na vyšetřování vzpomíná?

0

Před 4 dny REGIONPLZEN.CZ