Sportovní elegance: Nový Range Rover Sport

Sportovní charakter je v jeho DNA hluboce zakořeněn už po několik generací.

Jarní servisní akce AUTO CB

Nejvýraznějším symbolem inovativního charakteru tohoto vozu je jeho neustále zdokonalovaná jízdní dynamika. Od majestátního vzhledu až po jemně propracované prvky interiéru – Range Rover Sport od Land Rover je moderní definicí sportovního luxusu. 

Elektrizující výkon, který zvládne jakoukoli výzvu. Naše elektrické hybridní vozy nabízí optimalizovanou účinnost a delší dojezd v čistě elektrickém režimu. V roce 2024 rozšíří modelovou řadu Range Rover Sport ryze elektrický vůz. 

Elegantní karoserie vyzařuje sílu a výkon. Decentní světlomety, maska chladiče a stylový spodní nárazník pak sebevědomí a odhodlanost. Souvislá koncová světla definují zadní část vozu. Působivý vzhled nového vozu Range Rover Sport spočívá v jeho atletické siluetě, dramatických proporcích a krátkých převisech. K dispozici jsou 23" kola v řadě různých provedení. Linie vozu jsou nezaměnitelné.Range Rover Sport Dynamic se pyšní výraznými designovými prvky. Detaily v provedení Satin Burnished Copper, jedinečný styl nárazníků a nápis v provedení Matte Graphite dotvářejí nezaměnitelný charakter a výrazný vzhled vozu.

Sebevědomé pojetí spojující moderní styl, kultivovanost a nezlomnou vůli. Range Rover Sport představuje novou definici sportovního luxusu. Nezáleží na tom, k jakému cíli směřujete. Nejdůležitější je cesta k němu. A v pohodlné poloze a příjemném prostředí cíle své cesty dosáhnete zase o něco komfortněji. Díky vyhřívání a chlazení předních sedadel, masážní funkci a elektricky nastavitelným sedadlům ve 22 směrech zajišťuje nový Range Rover Sport maximální pohodlí za všech okolností. 

Nový koncept udržitelného moderního luxusu přichází s pokrokovými technickými materiály včetně lehké tkaniny Ultrafabrics bez jakýchkoli kompromisů z hlediska kvality a vlastností.Ergonomicky tvarovaná sedadla poskytují výjimečný komfort a dynamickou stabilitu. Výběrem nového vozu Range Rover Sport Dynamic získáte interiér s jedinečnými prvky včetně možnosti volby z dvoubarevných kombinací. Kombinace špičkového provedení a precizního zpracování materiálů dodává interiéru luxusní nádech. V nabídce nechybí čalounění kůží Windsor, kůží s výraznou texturou či měkkou semianilinovou kůží. Interiér dotvářejí detaily s chromovanou povrchovou úpravou Noble a Moonlight. Další decentní prvky s chromovanou povrchovou úpravou Moonlight naleznete v luxusním interiéru nového vozu Range Rover Sport Dynamic.

Každý detail nového modelu Range Rover Sport byl navržen s ohledem na využití nejnovějších technologií. Interiér je jich plný, a některé ani nejsou na první pohled vůbec zřejmé, jako třeba systém aktivního potlačování hluku. Ten detekuje vibrace od kol a povrchu vozovky a do interiéru vysílá protifrekvenci, která hluk ruší. Cestování je tak mnohem příjemnější, protože tišší interiér může pomáhat proti únavě.

Nejen forma, ale také funkce: nový Range Rover Sport se zaměřuje na to nejdůležitější – například systém čištění vzduchu v interiéru Cabin Air Purification Pro. Filtrace PM2.5 s technologií nanoeTM X eliminují pachy, alergeny, bakterie a viry včetně viru SARS-CoV-2. Sestavte si vlastní Range Rover Sport a zažijte průkopnické inovace. 

Poznámka redakce: pokud plánujete nákup nového vozu a hledáte tip na nejlevnější nová auta v České republice skladem (bez ohledu na značku vozu), pokračujte na stránku Nejlevnější nová auta v ČR.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka