AE klub Lady Plzeň veze bronz z republikového šampionátu

1.- 2. 10. 2022 se konalo v Brně Mistrovství České republiky FISAF AEROBIC and FITNESS. AE klub Lady Plzeň měl zastoupení ve čtyřech kategoriích, a to ve sportovním aerobiku a v kategorii fitness Aerobic Grande.

Cílená propagace v Plzni

Na základě dosažených výkonů ve II. VT v kategorii youth ženy dostala možnost se tohoto mistrovství zúčastnit Janka Sýkorová. Po velmi pěkném provedení své sestavy obsadila 19. místo a dokázala, že v I. VT má své místo.

Barbora Hajžmanová startovala na MČR tuto sezónu v kategorii sportovní aerobik youth ženy již podruhé, po loňském 18.místě se letos probojovala do finále a obsadila krásné 10. místo.

Youth duo Barbora Hajžmanová a Sofie Lohrová bylo na MČR nováčkem. Přestože se finálové kolo našemu duu moc nepodařilo a jak vyslovila jedna z trenérek: "Postup do finále byl za pět minut dvanáct", ve finále děvčata předvedla kvalitní výkon a 6. místo na MČR je velkým úspěchem.

Adult duo Barbora Bucháčková a Eliška Fajfrlíková se bohužel nakonec MČR nemohlo zúčastnit pro zranění Barbory Bucháčkové, která raději šetřila zraněnou nohu na listopadové MS. Eliška Fajfrlíková měla možnost startu v kategorii adult ženy a tento start využila.  "I přesto, že choreografie pro duo není ideální do kategorie jednotlivci, dokázala se Eliška svým výkonem probojovat do finálové šestky. Nakonec obsadila v královské disciplíně, kterou kategorie dospělých žen je, nádherné 5.místo," říká předsedkyně klubu Eva Fajfrlíková.

Kromě sportovního aerobiku měl plzeňský klub zastoupení i v kategorii fitness týmů Aerobik Grande ve věkové kategorii adult. S choreografií DJ BOBO si Barbora Bucháčková, Eliška Fajfrlíková, Barbora Hajžmanová, Hana Malánová, Eliška Marešová, Štěpánka Tomíčková, Kateřina Jiskrová, Adéla Duchková a Anežka Havlíková odváží z Brna 3. místo.

Děkujeme za podporu naší činnosti městu Plzeň a Plzeňskému kraji. Přejeme hodně štěstí nominovaným závodníkům Barboře Bucháčkové a Elišce Fajfrlíkové v kategorii dua adult a fitness týmu DJ BOBO na Mistrovství světa, které se bude konat v 2. listopadu v Ostravě v aréně Gong," uzavírá Eva Fajfrlíková.

Fotogalerie
The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Renault Clio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka