Bezpečnost nejen pro děti, to je Den s integrovaným záchranným systémem

U příležitosti Světového dne první pomoci pořádá dne 12. září 2021 spolek imPerfect, z.s. ve spolupráci s obcí Zbůch a SDH Zbůch první ročník Dne s integrovaným záchranným systémem ve Zbůchu. Tato akce se stane akcí každoroční tradiční s cílem zvýšení bezpečnosti v Plzeňském kraji.

Cílená propagace v Plzni

Druhou zářijovou neděli se uskuteční Den s integrovaným záchranným systémem ve Zbůchu. Pro návštěvníky je připraven od 14 do 17 hodin na louce za hasičskou zbrojnicí bohatý program. Spolupořádající Sbor dobrovolných hasičů Zbůch mimo jiné předvede svoji techniku, hasičská vozidla nebo také, jak může vypadat hasičský zásah. Zástupci Fakulty zdravotnických studií ZČU v Plzni provedou zájemce problematikou první pomoci. Rozmanité preventivní programy zajistí organizace BESIP, Generali Česká pojišťovna, a.s. nebo Aliance žen s rakovinou prsu, o.p.s. Program je určen pro širokou veřejnost z celého Plzeňského kraje. Pro nejmladší návštěvníky si imPerfect, z.s. spolu s ESN Pilsen, z.s. připravily tematické tvořivé dílničky a zábavné soutěže pro děti. 

“Věříme, že prevence je důležitá, a právě proto chceme přiblížit nejen obyvatelům Zbůchu to, jak se starat o své zdraví, jak předcházet nehodám a když už se stanou, jak se s nimi vypořádat. Při této akci si určitě každý návštěvník najde to své,” uvedla předsedkyně imPerfect, z.s. Martina Macáková. 

imPerfect, z.s. (www.im-perfect.cz, www.facebook.com/imperfectzbuch) je spolek, jehož cílem je zlepšování kvality života dětí, mladých lidí i dospělých prostřednictvím akcí, seminářů, kurzů i dalších činností. Od jara 2021 se podařilo spolku zrealizovat umístění knihobudek v okolí obce Zbůch, sbírku pro obce postižené tornádem, příměstský letní kemp pro děti zdarma, projekt Spolu v pohybu a další.

Fotogalerie
Autor: Martina Macáková Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ARCHIV ZPRÁV
po 23.08.2021 21:44




0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka