Čekáte nový přírůstek v rodině? Je čas pořídit nosní odsávačku!

Rýma je pro miminko i batole velmi nepříjemná. Sliznice v nose zduří a omezí tak jeho průchodnost, z nosu vytéká výtok. Děti jsou přirozeně unavené, hůře se jim dýchá, často můžou trpět nechutenstvím. Nedoléčená rýma se může navíc vrátit a způsobovat chronické záněty nosní dutiny. Proto je potřeba pořídit nosní odsávačku hlenů!

Cílená propagace v Plzni

Důvod, proč by nosní odsávačka rozhodně neměla chybět v základní výbavě pro vaše miminko je naprosto jasný - dospělí si s rýmou ve většině případů dokáží poradit, ale pro malé děti (hlavně pro kojence a batolata) může být rýma důvodem neklidného spánku a dalších komplikací. Miminka sama smrkat neumí a do pátého měsíce navíc dýchají pouze nosem. 
Na současném trhu můžete vybírat z mnoha druhů odsávaček. Maminky však nejčastěji kupují elektrické odsávačky hlenů na baterie

Proč zvolit zrovna elektrickou odsávačku?

Elektrické nosní odsávačky na baterie vám můžou pomoci bojovat nejen proti rýmě a ucpanému nosu, pomáhají ale také při prevenci chřipky nebo proti alergiím. Při koupi odsávačky oceníte i její výkon a technologické provedení. Jsou maximálně bezpečné a tiché. Dnešní odsávačky zvládnou až tisíc odsátí a potom lze baterie jednoduše vyměnit. 
U elektrických odsávaček se díky měkkým silikonovým nástavcům vyhnete podráždění a poškození nosní dutiny vašeho miminka. Naopak jiné druhy odsávaček nemusí vždy zaručit bezpečnou manipulaci, a tím spíše musíte dbát na velmi opatrné zacházení. 

Můžete ji použít doma, na návštěvě, na procházce, u doktora nebo i na dovolené, jelikož jí není potřeba zapojovat do zásuvky. Díky bateriím je využití odsávačky flexibilní a vhodné na cesty. Díky ergonomickému designu je navíc lehká a pohodlně uchopitelná, to rozhodně oceníte u akčního miminka.

Jak vybrat tu správnou 

Rady jak vybrat nosní odsávačku se můžou hodit, proto doporučujeme navštívit online poradnu.
Online rádce je pohodlná možnost, která vám pomůže zjistit, která odsávačka vám bude vyhovovat na 100 %. Zjistíte všechny výhody i nevýhody nebo jak správně zacházet s odsávačkou. Už teď vám můžeme sdělit, že mezi nejprodávanější a nejoblíbenější odsávačky do domácností patří model ARMOLINE.

Poznámka redakce: Sací láhev společně s hadicemi a sací špičkou je potřeba po každém použití mýt a dezinfikovat. K dezinfekci odsávaček hlenů doporučujeme kvalitní dezinfekce STÉRIDINE, které splňují nejnáročnější kritéria pro zvláště citlivé lidi, kteří trpí nejrůznějšími alergiemi a jinými reakcemi. 

Autor: Jesika Žigová Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka