Český rozhlas Plzeň zve veřejnost do zákulisí!

V sobotu 14. září se můžou zájemci přijít zdarma podívat do zákulisí Českého rozhlasu Plzeň na Náměstí Míru. Dveře se široké veřejnosti otevřou v deset hodin a návštěvníci se tam můžou vydat kdykoliv až do 16 hodin. Stanou se například součástí živého vysílání, uvidí i pořad s hostem, kterým bude slovenský herec Martin Huba.

Cílená propagace v Plzni

Více vysvětluje manažerka  komunikace Kateřina Morová. „Pro návštěvníky máme mnoho nabídek. Kromě prohlídky našich studií a muzea si sami můžou vyzkoušet práci našich redaktorů a moderátorů. Vyzkouší si, jak se připravuje zvuk, jak se namlouvá pohádka, nebo nám můžou i zazpívat v hudebním studiu do mikrofonu.  Uvidí naše moderátory přímo v akci při živém vysílání a potkají zde spoustu známých umělců, třeba z divadla Josefa Kajetána Tyla i úžasné muzikanty naší filharmonie. Naši moderátoři se všem rádi podepíší, nebude chybět ani oblíbený fotokoutek,“ říká Kateřina Morová.

Posluchači se mohou těšit i na rozhlasového básníka Romana Stupku, ale také na sportovce, účast přislíbili například hokejisté HC Škoda Plzeň.

Aby si na své přišli i milovníci aut, u rozhlasu bude také Jaguár F – type od Kartareny Plzeň a budete-li mít štěstí a dostanete se mezi výherce, máte možnost desetiminutové jízdy. „O ty už teď soutěžíme, takže poslouchejte naše vysílání. Ale mysleli jsme také na děti, budeme mít pro ně skákací hrad, dětské rukodělné dílničky, polštářky na malování. A první čtyři stovky návštěvníků dostanou tak zvané rozhlasové sušenky, které jsme s láskou napekly s našimi kolegyněmi, “ dodala Kateřina Morová.

Dveře budou otevřené i do rozhlasového muzea, kde je k vidění stará natáčecí technika, přijímače i fotografie.

Fotogalerie
Autor: Martina Sihelská Článek může obsahovat komerční sdělení.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka