Chtěl napadnout městskou policistku, skončil s tržnou ránou na hlavě

V neděli v půl páté v Kopeckého sadech v Plzni oslovil hlídku městské policie oznamovatel, který si stěžoval na muže, který byl svlečen do půlky těla a obtěžoval ostatní.

Jarní servisní akce AUTO CB

 Strážníci, kteří dorazili na místo určení spatřili muže odpovídajícího popisu a vyzvali jej k prokázání totožnosti. Třiačtyřicetiletý muž byl následně vyzván, aby opustil místo a za asistence hlídek městské policie byl vyprovázen. Když muž procházel Sady Pětatřicátníků, náhle se rozběhl Riegrovou ulicí na náměstí Republiky. Tam jej monitorovala další hlídka městské policie. Muž se náhle rozběhl s rozpaženýma rukama proti strážnici se zjevným úmyslem ji srazit.

Pohotová reakce jejího kolegy zabránila útoku, nicméně došlo ke zranění agresora. Ten rozběhnutý bradou naskočil do levého lokte strážníka, a to mělo za následek, že muž dopadl na záda, přičemž se zranil na temeni hlavy. Na místo byla přivolána ZZS PK a PČR. Muže záchranáři ošetřili a následně převezli ve spolupráci se strážníky do nemocničního zařízení. Policisté si celou záležitost převzali k dalšímu šetření.

foto: mp plzeň

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
út 14.07.2020 06:56



0 +
 
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka