DAJBYCH OFICIÁLNÍM DOVOZCEM GRENADIER

Máme ohromnou radost, že můžeme zveřejnit tiskovou zprávu nové automobilky INEOS Grenadier. Ano, plzeňský autosalon Dajbych se jako přední specialista na terénní vozy a jejich úpravy se oficiálně stal dovozcem značky Grenadier pro Českou republiku. Ta tak doplní jeho portfolio off-roadových značek a služeb.Těšíme, že budeme součástí jedinečného příběhu!

Cílená propagace v Plzni

TISKOVÁ ZPRÁVA INEOS AUTOMOTIVE: V LÉTĚ SE OTEVŘE PRVNÍ SHOWROOM INEOS GRENADIER V ČESKÉ REPUBLICE

  • První pobočka v ČR patří k více než 160 potvrzeným prodejním a servisním místům společnosti INEOS Grenadier po celém světě

  • Celosvětová maloobchodní síť zahrnuje zavedené skupiny dealerů, specialisty na vozidla 4X4 a prodejce zemědělské techniky 

  • Do konce roku 2022 plánuje INEOS mít 200 prodejních a servisních míst po celém světě

  • Dnes INEOS zveřejnil také technické specifikace a český ceník

grenadier plzen

Londýn, [DATUM BUDE DOPLNĚNO] 2022. Společnost INEOS Automotive jmenovala partnera, který bude provozovat první prodejnu v České republice. Patří mezi 160 míst na trzích po celém světě, která budou potvrzena. Do konce roku 2022 plánuje INEOS disponovat sítí 200 prodejních a servisních míst pro Grenadier ve více než 50 zemích, včetně zavedených dealerských skupin, specialistů na vozidla 4X4 a prodejců zemědělské techniky.

Potvrzeným dealerem v České republice je Autosalon Dajbych v Plzni a jeho servisní místo v Praze. INEOS s vybranými prodejci spolupracuje na zřízení showroomů, které budou v příštích měsících připraveny přivítat zákazníky. Součástí tohoto procesu je intenzivní školicí program INEOS pro prodejce a servisní techniky. Česká pobočka bude otevřena v létě. Cílem je, aby se většina zákazníků nejen v ČR nacházela v přiměřené vzdálenosti od autorizovaného servisu. Maloobchodní partneři budou tvořit páteř servisní sítě v zemi s dalším geografickým pokrytím vybranými partnerskými servisy.

„Více než rok jsme neúnavně pracovali na hledání maloobchodního partnera, který sdílí naše nadšení a vášeň pro Grenadier,“ uvedl Klaus Hartmann, vedoucí evropského zastoupení společnosti INEOS Automotive. „Autosalon Dajbych rozumí uživatelům vozidel 4X4 a jejich požadavkům a má za sebou prokazatelnou historii poskytování výjimečných služeb zákazníkům. Společně s ním se těšíme, že budeme odběratelům vozů značky Grenadier poskytovat potřebné rady, vedení a podporu.“ Potenciální zákazníci si budou moci najít nejbližšího prodejce vozidel Grenadier na interaktivní mapě na adrese ineosgrenadier.com.

INOES 29. dubna zveřejnil technické specifikace a ceny pro Grenadier v České republice, objednávky bude otevřené 18. května.

O společnosti INEOS Grenadier 

V roce 2017 se předseda představenstva společnosti INEOS Jim Ratcliffe, automobilový nadšenec a zkušený dobrodruh, rozhodl zaplnit mezeru na trhu jednoduchých a odolným užitkovým vozem 4x4 navrženým tak, aby vyhovoval moderním požadavkům a byl spolehlivý. Na základě toho vznikla společnost INEOS Automotive Limited a byl sestaven tým špičkových odborníků v oblasti automobilového průmyslu, aby tuto vizi uvedl v život pomocí nového pohledu na vývoj a výrobu 4x4. 

Image title


Grenadier, který kombinuje drsného britského ducha a design s německou technickou precizností, bude skutečně nekompromisním vozem 4x4 postaveným úplně od základu. Je konstruován tak, aby si poradil za všech podmínek a nabízel nejlepší terénní schopnosti, odolnost a spolehlivost ve své třídě těm, kdo jsou na vozidle závislí jako na pracovním nástroji, ať už se nacházejí kdekoli na světě. 

INEOS Automotive je dceřinou společností skupiny INEOS (www.ineos.com), předního výrobce petrochemických látek, speciálních chemikálií a ropných produktů. Ve 36 podnicích zaměstnává 26 000 lidí a její výrobní síť zahrnuje 194 provozních závodů ve 29 zemích. Materiály vyráběné společností INEOS zlepšují téměř všechny aspekty moderního života – od nátěrových hmot přes plasty, textilie až po technologie, léky a mobilní telefony. V roce 2019 dosáhly tržby společnosti INEOS přibližně 61 miliard USD a EBITDA asi 6 miliard USD. 

Další informace o značce Grenadier naleznete na adrese www.ineosgrenadier.com a www.dajbych.cz

Fotogalerie
Autor: Autosalon DAJBYCH Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ARCHIV ZPRÁV
út 24.05.2022 19:51



2 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka