Další posila. Na hostování do Viktorky přichází Ondřej Pachlopník z Brna

Viktoria Plzeň hlásí před startem letní přípravy další posilu. Červenomodrý dres oblékne 21letý mládežnický reprezentant Ondřej Pachlopník, který přichází na roční hostování s opcí ze Zbrojovky Brno

Cílená propagace v Plzni

Jedenadvacetiletý Ondřej Pachlopník je odchovancem brněnské Zbrojovky, jejíž dres oblékal od svých deseti let. Nyní jej mění za červenomodrý. Do Viktorie přichází na roční hostování s opcí.

„Tento krok je pro mě obrovskou výzvou. Viktorka je špičkový tým a čekají ji i zápasy v evropských pohárech, které jsem ještě nikdy nehrál. Je nyní na mně, abych makal naplno a porval se o místo,“ říká rychlonohý fotbalista.

„Jsem velmi rád, že se podařilo dotáhnout hostování s opcí takto talentovaného hráče, jakým Ondřej Pachlopník bezesporu je. Součástí transferu je i dohoda, že bude Brno moci využít přednostně možnosti získat některé naše hráče na hostování pro nadcházející sezonu,“ říká generální manažer Viktorie Adolf Šádek.

Již zítra čekají na Ondřeje Pachlopníka a jeho nové spoluhráče funkční testy, v pondělí se pak bude poprvé hlásit trenéru Michalu Bílkovi na startu letní přípravy.

Debut v profesionální soutěži zaznamenal Pachlopník 2. března 2019 proti Chrudimi ve druhé lize. V následujícím ročníku pomohl Brnu k postupu do FORTUNA:LIGY, ve které pak odehrál 31 zápasů a vstřelil 1 ligový gól (proti Pardubicím). Za Brno nastupoval na pozici podhrotu, křídla či dokonce i útočníka. Jedná se tedy o ofenzivního univerzála.

„Ondra v Brně prokázal nesporné fotbalové kvality, řadí se mezi nejoriginálnější mladé hráče v Česku a má potenciál dalšího fotbalového růstu. Vloni zaujal rychlou adaptací v lize, v Plzni před ním bude další výzva v podobě ambiciózního klubu a náročného trenérského týmu. Hráč má předpoklady pro mezinárodní fotbal,“ uzavřel Viktor Kolář z agentury Sport Invest, která hráče zastupuje.

Foto: FC Zbrojovka Brno

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka