Darujte zážitek - nyní sleva 15% na dárkové poukazy na Virtuální realitu

Dárkový poukaz do virtuálních světů je skvělý dárek pro malé i velké. Nabídka našich zážitků je široká a vybere si opravdu každý. Nyní se slevou 15% !

Cílená propagace v Plzni

Hledáte něco opravdu speciálního pro letošního Ježíška? Nevíte co k narozeninám? Nebo jen rádi děláte ostatním radost? Tak vyzkoušejte něco nového a připravte překvapení v podobě nezapomenutelného zážitku ve světě virtuální reality.

Dárkový poukaz do virtuálních světů je skvělý dárek pro malé i velké. Nabídka našich zážitků je široká a vybere si opravdu každý.

Zkuste to, na co byste si v reálném životě nikdy netroufli, poznejte místa, která vás lákají, stoupejte do vesmíru, klesejte na mořské dno,, sportujte a bavte se – to vše ve světě virtuální reality, do kterého vás přenese naše Centrum virtuální reality VR Future v Plzni.

Do konce listopadu můžete využít 15% slevu na zážitek v Plzni - Vánoční dárkový poukaz na zážitek dle vlastního výběru nyní od 329,-

› Chci dárkový poukaz ‹

O VR Future:

Jsme největší plzeňská herna virtuální reality s širokým výběrem titulů. Nabízíme skvělé zážitky pro děti i dospělé, herní a vzdělávací aplikace, prodej dárkových poukazů, individuální akce a oslavy, pronájem VR na vaší akci, a také realizaci VR na míru. Najdete nás také na sociálních sítích Facebook a Instagram.


Fotogalerie
Autor: VR Future - Virtuální realita Plzeň Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka