DVA ROKY BEZ LÉKŮ, BEZ REFLUXU A S DOBROU NÁLADOU

Markéta Lasáková je partnerkou Green Ways a uživatelkou zelených potravin tři roky. Zelené a barevné potraviny považuje za vysoce kvalitního ochránce našeho zdraví. Celkově jí pomohly zbavit se veškerých léků, nakrmit střevní mikrobiom, zlepšit trávení i náladu.

Cílená propagace v Plzni

Začalo to v mých 13 letech, možná i dříve, ale právě v tomto věku jsem začala vnímat, že něco není v pořádku. Trpěla jsem pálením žáhy, refluxem. Maminka mě objednala na gastroskopické vyšetření, tu nepříjemnou hadičku v krku si pamatuji ještě dnes, byla jsem slyšet přes celou chodbu. Hned jsem dostala léky a plán k dalšímu vyšetření.


Žádné velké výsledky se nedostavily a já se trápila dál. Další léky a takhle se to opakovalo několik let. Nakupovala jsem si v lékárně různé preparáty na bolest, ale aby toho nebylo málo, tak se mé zdravotní problémy začaly stupňovat a já skončila v nemocnici se zánětem ledvin a hned poté se zánětem žaludku. Zhoršovalo se vyprazdňování až na chronickou obstipaci, měla jsem pocit nadmutí, žaludeční nevolnost, regurgitaci. To je situace, kdy se vám spolknutá potrava vrátí zpět.


Takže opět k lékaři a tentokrát na kolonoskopické vyšetření. S přibývajícím věkem následovaly další zdravotní problémy, začala jsem mít kašel, a tak mi bylo nasazeno inhalační dýchátko. Měla jsem sníženou imunitu a dvakrát v roce angínu. K tomu akné, anémie, deprese a nepravidelnou srdeční činnost. Vypadala jsem velmi unaveně, vyčerpaně a hodně mě to trápilo.


Bála jsem se někam jezdit
 a užívat si s přáteli, protože myšlenka, že přijde říhání, kyselost v ústech, pocit na zvracení, knedlík v krku, pálení za hrudní kostí, zácpa a všechen tento nekomfort, mě velice děsila.


Před třemi lety jsem se dozvěděla o zelených potravinách a moc si přála, aby mi pomohly se vymanit z bolestného kruhu. Začala jsem užívat chlorellu a za 3 týdny zhubla 5 kilogramů.Po měsíci jsem přidala ječmen, přestože jsem si držela nos, abych ho vůbec vypila. Ale zanedlouho mi přestala chuť ječmene vadit. Po pár měsících jsem se začala cítit jinak, trávení se zlepšovalo, pocit knedlíku v krku vymizel. Jen má pleť byla stále špatná, tak jsem vynechala kravské mléko, omezila cukr a lepek a mám klid.


K dnešnímu dni to jsou dva roky, co jsem neměla žádný lék, reflux se vytratil a nálada zlepšila. Průměrně jím 50 chlorell a 2 lžíce ječmene denně. Stále víc si uvědomuji podporu mé průvodkyně Yvetty Machové a za to jí moc děkuji.

Autor: Ondřej Sutnar Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
so 20.11.2021 20:00




5 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka