Fotbalisté Viktorky pomáhají s domácí výukou

V aktuální situaci, kdy jsou zavřené všechny školy, chce Viktorka alespoň trochu pomoci. Připravila sérii viktoriánských úloh pro žáky prvního stupně, které mohou celý týden vyplňovat.

Cílená propagace v Plzni

Jednotlivými úkoly děti provedou samotní hráči Viktorky!

Vlastivěda se Zdeňkem Ondráškem, angličtina s Jeanem-Davidem Beauguelem či čeština s Lukášem Kalvachem. Pět dní, pět předmětů. A na každý speciální úlohy. Tak vypadá projekt „Viktorka pomáhá s výukou“, který startuje v pondělí 19. října.

„Zaměřili jsme se na nejmenší, tedy žáky prvního stupně základních škol. Našim cílem je přispět zábavnou formou k výuce, kterou teď mají z domova. Účast je samozřejmě dobrovolná, ale věříme, že se zapojí co nejvíce dětí,“ představuje projekt mluvčí klubu Václav Hanzlík.

Pro děti je připraveno celkem 5 předmětů – čeština, angličtina, prvouka/vlastivěda, matematika a výtvarná výchova. Každý předmět má svého garanta z řad viktoriánských hráčů. Jean-David Beauguel se ujal angličtiny, tedy jazyku, který kromě své rodné francouzštiny bravurně ovládá.

Zdeněk Ondrášek, jenž během své kariéry hrál v Polsku, Norsku či americkém Dallasu je kovaný v zeměpisu (vlastivědě), oproti tomu Lukáš Kalvach je garantem pro správnou češtinu. Kdo jiný by měl mít pod palcem matematiku než Aleš Hruška? Odjakživa se v úlohách nesmí míchat jablka s hruškami, že?

A výtvarná výchova? Zde je jasnou volbou Aleš Čermák, kreativní muž z viktoriánské záložní řady!

Na každý den od pondělí do pátku je tedy připravený jeden předmět ve třech stupních obtížnosti – pro prvňáčky, pro 2. a 3. střídu a pro nejstarší, tedy žáky 4. a 5. tříd.

„Úkolem každého žáka bude splnit všech pět předmětů a doručit nám listy vyplněných úloh. Ze všech správných řešitelů následně vybere každý hráč 3 vítěze pro každý den, kterému zašle malý viktoriánský dárek,“ vysvětluje mluvčí klubu.

Odkaz na pracovní listy najdete na webových stránkách Viktorie. 

fcv

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Renault Clio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka