Grilovací sezóna začíná, pořiďte si nový gril

Kdo by neměl rád letní dny strávené s přáteli, které si můžete navíc zpříjemnit grilováním. V letních dnech nesmí na žádné zahradě, pergole, terase nebo balkónu chybět gril...

Cílená propagace v Plzni

Je důležité vybírat gril podle jeho budoucího využití. Je dobré brát v potaz výběr a množství jídla, které budete na grilu připravovat. Dále je důležité dbát u elektrických grilů na příkon. Platí, že gril s vyšším příkonem se rychleji nahřeje, jídlo tak bude rychleji propečené a příprava nepotrvá tak dlouho.

Během chvilky se na grilu můžete vykouzlit šťavnaté hamburgery, křupavou zeleninu, steaky nebo voňavý sýr. Jednou z možností jsou praktické elektrické grily, které jsou ideální k celoročnímu grilování jak v bytě, tak i na zahradě. Elektrické grily neprodukují skoro žádný kouř, proto je lze využít opravdu kdekoli a díky své velikosti jsou vhodné i do prostoru kuchyně nebo balkónu. Jsou lehké a snadno přenosné díky tepelně izolované rukojeti po obou stranách. Splňují podmínky zdravého grilování, tudíž je na nich možné grilovat bez přidání oleje. Plocha se pak snadno vyčistí otřením ubrouskem nebo vlhkým hadříkem. U kontaktních grilů je pokrm připraven během chvilky díky oboustrannému grilování. Elektrické grily nejsou náročné na provoz. Na terase nebo zahradě je zprovozníte snadno, stačí jen gril zapojit do elektrické zásuvky. Nemusíte se starat o žhavé uhlí, při grilování nevznikají žádné karcinogenní látky a v neposlední řadě by z Vás měli radost i poradci na zdravou výživu. Kromě steaků, zeleniny nebo ryb jsou elektrické grily vhodné k přípravě toastů, sendvičů, rozpečených baget apod.

Náš nejprodávanější model z řady kontaktních grilů můžete v našem e-shopu pořídit za super výhodnou cenu - stačí v košíku zadat slevový kód BGR840. U tohoto modelu je výrobcem poskytována záruka 3 roky.

V nabídce našeho e-shopu najdete i grily na dřevěné uhlí, které využívají pevná paliva, která dosahují vysokých teplot. Jsou oblíbené pro nezaměnitelnou chuť grilovaných pokrmů. Sice jsou časově náročnější na údržbu, čištění a přípravu topeniště, ale výsledný pokrm stojí za to. Výhodou kotlových grilů je poklop, který vám umožní grilování i za sychravého počasí. Díky víku je možné grilovat i větší kusy masa rovnoměrně ze všech stran.

Pro milovníky uzenin je v nabídce gril s udírnou. Ten zastane jak přípravu grilovaných, tak i uzených pokrmů.

POTŘEBUJETE PORADIT? KONTAKTUJTE NÁS!

Náš proškolený personál se Vám bude plně věnovat a pomůže Vám najít nejlepší možné řešení, které bude vyhovovat Vašim potřebám a požadavkům.

ELEKTRO EFEKT S. R. O.
SPORTOVNÍ 783
339 01  KLATOVY

E-shop
+420 725 907 946
eshop@elektroefekt.cz
marketing@elektroefekt.cz

Prodejna:
+420 376 322 653
+420 724 824 420
info@elektroefekt.cz

Autor: ELEKTRO EFEKT s.r.o. Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka