Jak si užít zdravé spaní?

V eshopu matrace-store naleznete vše potřebné pro zdravé spaní! Poradíme vám jakou matraci, rošt i postel.

Cílená propagace v Plzni

Vstáváte z postele den za dnem s bolavými zády? Je čas na změnu!

Eshop matrace-store.cz vám poradí jakou matraci vybrat, aby vás záda již nebolela. Ve zmíněném e-shopu naleznete velký výběr matrací z rozličných materiálů a s různými vlastnostmi, ze kterých si vybere opravdu každý. Denně jsou v eshopu akční slevové nabídky matrací, matrace 1+1, zdravotní matrace, české matrace Matrimex a mnohé další výhodné akce!

Vyzkoušejte zdravotní matrace s certifikátem "zdravotnický prostředek"

V naší nabídce najdete pouze matrace, které skutečně prošly náročnými klinickými testy, což je doloženo příslušným osvědčením - certifikátem. Tyto matrace pak jsou zařazeny jako "zdravotnické prostředky" ve snížené sazbě DPH.

Aby mohly matrace získat potřebné osvědčení, musí výrobce dokladovat, že materiály, ze kterých jsou vyrobeny, splňují potřebné požadavky. To platí jak o jádru matrace, tak i o potahových tkaninách.

Současně jsou matrace testovány i s ohledem na jejich ortopedické vlastnosti, čímž je garantováno, že matrace mají správnou konstrukci, která je optimální pro fyziologii lidského těla. Díky tomu je zajištěna dokonalá podpora těla, správné rozložení váhy, což přispívá k lepší fyzické i psychické pohodě, dokonalému uvolnění svalů i páteře a celkově tedy ke klidnému a zdravému spaní.

Kvalitní zdravotní matraci včetně pratelného, snímatelného a prošitého potahu, lze koupit již kolem 4.000 Kč až 6000 Kč při standardním rozměru. Matrace si můžete vyzkoušet v příjemné vzorkové prodejně v Malické ulici v Plzni!

Doprava matrací po celé ČR je ZDARMA

Autor: Matrace Store Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

  • Před 8 roky

    Na eshopu www.dobracena.cz mají taky docela pěkný výběr matrací i roštů, ale taky kuchyňského nábytku. Už se mi tam párkrát podařilo nakoupit ve slevě...

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka