Kabelové komory od společnosti Langmatz CZ s.r.o. se používají po celém světě

Největší výhody kabelových komor od firmy Langmatz CZ s.r.o. jsou rychlá a ekonomicky výhodná instalace, zatížitelnost až 40 tun, nízká vlastní hmotnost, modulární, flexibilní konstrukce.

Cílená propagace v Plzni

Šachty Langmatz se po celém světě používají jako kabelové komory, telekomunikační a podzemní rozvaděče. Jsou efektivní, ekologickou a všestrannou alternativou kabelových komor z betonu. Oproti nim mají řadu výhod: zatížitelnost až 40 tun, nízká vlastní hmotnost, modulární, flexibilní konstrukce, dodávka připravená k montáži a rychlá a ekonomicky výhodná instalace.

Kabelová komora BaseBox šetří Vaše náklady

Langmatz CZ byla jako první firma na světě schopna nabídnout kabelové komory z PETrecyklátu, který díky speciální patentované výrobní 3D-ribFrame-Technologii nabízí srovnatelné pevnostní charakteristiky s klasickou modulární řadou QualityBox (stabilita konstrukce, nehořlavost, tepelná a chemická odolnost, možnost zatížení komory až do 40 tun dle EN124).

Langmatz nabízí BaseBox komory v několika velikostech a standardně je dodává s poklopem – litinovým, vybetonovaným nebo k zadláždění, a to pro zatížení B125/D400. Zákazníky jistě potěší i příznivější cena, která je v průměru nižší o čtvrtinu oproti obdobným modelům řády QualityBox. Této cenové úspory je dosaženo díky větší sériovosti a standardizaci parametrů.

Quality Box EK337 - malá a vodotěsná

Kompaktní kabelová komora EK 337 je nejmenším typem komory v portfoliu Langmatz (vnitřní rozměry 240x240x300mm), standardně dodávána ve dvou variantách - slitinovým (zatížení B125) nebo plastovým poklopem (zatížení A15).

Varianta s litinovým poklopem doplněná silikonovým těsněním skrytím IP67 najde uplatnění všude tam, kde je vyžadováno ochránit zařízení proti vodě.

Chcete vědět více? Kontaktuje Langmatz!

Langmatz CZ s.r.o.
Dr. Sedláka 763, 339 01, Klatovy III
tel.: +420 602 673 498
e-mail: obchod@langmatz.cz
web:
langmatz.cz


The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka