Knižní tip: O dracích a Sedmi. Návrat do světa draků, ale úplně jinak

V roce 2020 se Tereza Kadečková představila svým prvním románem O dracích a lidech, kde okamžitě předvedla své literární schopnosti.

Cílená propagace v Plzni

Je schopna napsat fantasy příběh, který nevydá na ságy, ale je myšlenkově stejně hutný, nebo snad ještě hutnější. Stejně tak dokáže pracovat s klasickými tématy originálně a vkládat do svých textů velký přesah do současných společenských problémů.

Ve stejném stylu pokračuje i v případě knihy O dracích a Sedmi, kde se vrací do světa, který poprvé uvedla knihou O dracích a lidech, ale vrací se novým příběhem, který nenavazuje na předchozí. Jistě, svět je stejný, je zde možné najít spojitosti, ale ty jsou v rovině obecné. O dracích a Sedmi vás pak překvapí i tím, že se již nejedná o čistokrevné fantasy, ale o sci-fi s prvky cyberpunku.

Jak by se vám líbilo, kdyby stačila jen jedna tableta a měli byste po všech zdravotních problémech? V dnešní době otázka skoro za milión. Přesně v tomhle světě žijí hrdinové knihy O dracích a Sedmi. Je to tak jednoduché, stačí prostě jen pořád brát ten správný lék. Není to dokonalé? Hlavně, když není možné, aby lék došel…

Takže jak se k pilulce RUDÝ ZÁZRAK™ stavíte vy?

Trápí vás kašel, rýma nebo bolest hlavy? Žaludeční vředy, slabé srdce či diabetes? Bojíte se rakoviny?

Každé známe nemoci vás zbaví RUDÝ ZÁZRAK™.*

Schizofrenie je minulostí. Únava nepřijde ani po dvou dnech bez spánku. Alergie vám budou cizí. Stačí tři tabletky denně.

RUDÝ ZÁZRAK™ porazí každý neduh. A nejlepší na něm je, že nemůže nikdy dojít.

* Možnými vedlejšími účinky jsou ztráta hmotnosti, chuti a přirozené imunity.

O dracích a Sedmi je na trhu od 24. ledna 2022.

Odkaz pro objednání knihy: https://www.goldendog.cz/produkt/o-dracich-a-sedmi/

O nakladatelství Golden Dog

Nakladatelství Golden Dog se zaměřuje na horor, thriller, detektivku a další žánrovou literaturu (fantasy, scifi). Jedním z cílů nakladatelství je podpořit české hororové autory, vydávat je pod jednotnou značkou a spojit je tak v soběstačnou a fungující skupinu.

Více na www.goldendog.cz

Fotogalerie
The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Renault Clio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka