Langmatz zajišťuje stabilitu a funkčnost telekomunikačních sítí již od roku 1998

Jak probíhá zrychlování procesu ekonomiky? Jak udržet kvalitní úroveň infrastruktury? Na jakých českých projektech se Langmatz podílí?

Cílená propagace v Plzni

Telekomunikace neodmyslitelně patří k našemu běžnému životu. Fungující komunikační kanály používáme jako něco samozřejmého. Každý je odkázán na ničím nenarušované procesy v ekonomice a v infrastruktuře měst a obcí.

Právě na nich se rozhodující měrou podílí i Langmatz. Dodává rozsáhlé a inovativní portfolio výrobků pro zavádění širokopásmových sítí od centrálních kanceláří až po budovy. Hlavní rozvaděče, kabelové šachty, nadzemní a podzemní rozvodné systémy, domovní průchodky, distribuční a zakončovací skříně a mnoho dalšího – to jsou inovativní technické systémy, jimiž zajišťujeme funkčnost a spolehlivost sítí. V kombinaci s inteligentními řešeními podporujeme globální propojení rychlými datovými dálnicemi.

V ČR se stále rozšiřuje množství aplikací podzemních rozvaděčů, kabelových šachet a tlačítek pro chodce

Nejznámější místo umístění chytrého technického řešení jsou bezesporu zahrady Pražského hradu. Mezi další zajímavé projekty patří například:

  • depo závodního okruhu v Mostě (autodrom)

  • mnohá náměstí českých měst (například Klatovy, Znojmo, Planá u Mariánských Lázní...)

  • instalace prvního chytrého chodeckého tlačítka v ČR (Plzeň)

  • dodání kabelových šachet firmy Langmatz na akci nové stáčecí linky Plzeňského Prazdroje

Rok 2021 plný očekávání

Prakticky v každé obci jsou tržiště, výstaviště i vnitřní městské části, které vyžadují stacionární infrastrukturu pro zajištění dočasného připojení k elektřině, napojení k pitné vodě a odpadnímu potrubí. Města a obce si přejí, aby tyto distribuční body co nejvíce vizuálně splynuly s okolím, v souladu se současným urbanistickým plánováním a ochranou památek. Rozvaděče Langmatz EK600/800 nabízí kapacitu pro umístění až 10-14 zásuvek různých typů včetně příslušenství k ním (jističe, chrániče, odpínač ). Dosavadní praxe nicméně ukázala, že někdy zákaznici potřebují osadit určitou instalaci rozvaděčem o třetinové nebo maximálně poloviční kapacitě. Investice do většího rozvaděče, který ani v perspektivě nebude plně využít, je pak pochopitelně ekonomicky nevýhodná. 

Díky této situaci bylo zapotřebí navrhnout a nabídnout na trhu menší, tzv. „satelitní“ varianty rozvaděčů, které by vhodně doplnili stávající sortiment a poskytly přitom stejně spolehlivé a funkční řešení pro projekty o menší kapacitě. 

V roce 2021 tak firma Langmatz s radostí uvede na trh nové podzemní satelitní rozvaděče EK510 a EK410, oba typy ve verzi s výklopným ocelovým nebo odnímatelným kompozitním poklopem. 

Chcete vědět více? Konaktujte Langmatz!

Langmatz CZ s.r.o.
Adresa: Dr.Sedláka 763,339 01 Klatovy
E-mail: obchod@langmatz.cz
Telefon: +420 376 555 711
Web: www.langmatz.cz

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka