Manželka známého fotbalisty Lenka Limberská navštívila salon krásy Elegant Chic v Domažlicích

Krásná Lenka Limberská, manželka slavného českého fotbalisty Davida Limberského, využila služeb domažlického salonu krásy.

Cílená propagace v Plzni

Vážené návštěvy se letos dočkal salon krásy Elegant Chic v Domažlicích. Hýčkat se tam nechala Lenka Limberská, která si služeb salonu velmi pochvalovala.

Chcete si zvýšit sebevědomí? Navštivte salon krásy Elegant Chic v Domažlicích

Každá žena se chce cítit mladě a žensky. K tomu často pomáhá mladistvě a svěže vypadající pleť, krásné líčení i dobrý pocit po těle. Tohle vše vám v salonu Elegant Chic splní. Užít se zde můžete příjemné a ulevující masáže, zábaly i terapie pro blaho vašeho těla. 

Trápí vás nedokonalá pleť? Salon Elegant Chic s ní zatočí

Ať už vás trápí nemizející akné nebo nezdravě vypadající pleť, v salonu Elegant Chic vám pomohou. Profesionální kosmetičky si poradí s nepříjemným akné, ale i nežádoucí pigmentací. Jaké služby vám mohou pomoci ke krásné pleti? Rozhodně pomůže hluboké čištění pleti, omlazení kmenovými buňkami, peeling a lifting či redukce vrásek. V salonu dokáží také sjednotit tón pleti.

Podtrhněte svou krásu díky profesionálnímu líčení

V salonu Elegant Chic z vás udělají kočku. Zformují i nabarví obočí, prodlouží a zahustí řasy, profesionálně vás nalíčí pro denní i večerní potřebu a poradí s výběrem barevných odstínů, které se k vám hodí. 

V salonu si poradí i s líčením nevěsty a svatebčanů nebo s extravagantním líčením. Pokud se chystáte k fotografce, vykouzlí vám také make-up vhodný na focení.

Psychické i fyzické uvolnění pomocí masáží

Bolí vás záda? Cítíte se neustále unaveni? Uvolněte se díky jemné a velice příjemné Breussově masáži, při které si ulevíte v oblasti páteře. Při masáži dochází k uvolnění fyzických i psychických blokád, regenerují se a uvolňují se meziobratlové ploténky a nervy, které z páteře vycházejí do celého těla. Je vhodná pro všechny věkové kategorie. 

Celý proces ještě umocní použití třezalkového oleje, který je znám pro své blahodárné účinky na lidské zdraví. Třezalkový olej uvolňuje napětí, pomáhá regenerovat, léčí kožní poranění a napomáhá při bolestech zad.

Zkuste také masáž lávovými kameny nebo přístrojovou lymfodrenáž pro zformování těla a detoxikaci organismu bez bolesti. Salon Elegant Chic provádí spoustu dalších druhů masáží a kosmetických služeb. Vše najdete na webových stránkách salonu.

Salon krásy Elegant Chic
Spálená 165, 344 01 Domažlice

Telefon: +420 721 930 754
E-mail: jaroslava.zochova@seznam.cz
Instagram: elegantchicdomazlice
Facebook: Kosmetické a masážní studio

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka