Mateřinky obdržely v rámci dopravní výchovy další koloběžky a helmy

Plzeňský centrální obvod dlouhodobě podporuje dopravní výchovu na mateřských školách na svém území, neboť patří mezi nejdůležitější oblasti v bezpečnosti silničního provozu u dětí. Stejně jako v minulých letech věnoval mateřským školám pro teoretickou i praktickou výuku pro děti další koloběžky a bezpečnostní helmy.

Cílená propagace v Plzni

Uvědomujeme si důležitost akcí, které přispívají ke zvýšení efektu výchovně – vzdělávací práce při dopravní výchově ve školách, ktomu, aby se děti chovali správně a bezpečně vprovozu na pozemních komunikacích a které napomáhají ke snižování nehodovosti dětí. Proto je velice rádi podporujeme“, říká Petr Baloun, I. místostarosta MO Plzeň 3.

Nedlouho po uskutečněném velkém finále dopravní výchovy předal starosta David Procházka spolu sI. místostarostou Petrem Balounem mateřským školám koloběžky ahelmy, aby si děti mohly získané znalosti inadále obnovovat aprocvičovat.

„Vždy zdůrazňujeme, že bezpečnost vobvodu a zejména bezpečnost našich dětí je prioritou. Proto vítáme všechny aktivity, které zvyšují jejich bezpečnost na ulicích. Nedílnou součástí jejich zajišťování je pak naše úzká spolupráce sMěstskou policií Plzeň, Policií České republiky, Autoklubem a BESIPem“, dodává David Procházka, starosta plzeňského centrálního obvodu.

Fotogalerie
Autor: Miroslav Knotek Článek může obsahovat komerční sdělení.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ARCHIV ZPRÁV
st 26.06.2019 09:43




0 +
 
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka