Medvíďata navštívila zahradu v Bečově

Děti z lesní školky Medvíďata se vypravily do Bečova, kde prozkoumali místní botanickou zahradu.

Cílená propagace v Plzni

Děti z obou poboček lesní školky Medvíďata se vypravily do Bečova, kde prožily krásný a nezapomenutelný den.

Více než třicítka děti se svými průvodci dorazila do Botanické zahrady autobusem již po deváté hodině ráno. Děti se rozdělily na dvě poloviny, kdy jedna polovina si nejprve hrála na dětském hřišti v přírodním stylu na dřevěných prolézačkách, s velikými dřevěnými kostkami apod.a druhá polovina absolvovala program Malý zahradník. 

Děti v průběhu programu prozkoumali část zahrady a dozvěděli se mnoho zajímavého o hmyzu v zahradě. "Nejvíc se mi líbila loutka včelky", říká pětiletá  Johanka, "Mě hraní na dřevo" dodává Vojta.  Průvodci ocenili zajímavý program i pěkný k přístup k dětem "Paní byla velmi trpělivá a dokázala děti zaujmout. Zahrada se nám velmi líbí, zejména její přírodní styl, jistě se sem ještě někdy vrátíme", dodává průvodkyně Katka.

Mimo připravený program si děti prošly celou zahradu, kde se prozkoumaly rybník a rákosí z dřevěného chodníčku, dřevěné altány, obdivovaly rozkvétající náprstníky, velké stromy a ferratu, na kterou se některé chtějí vrátit s rodiči. Po poledni došlo i na koupání, jízdu na lodičce a hraní si v písku.

Lesní mateřská škola Medvíďata v Bolevci a Lesní klub na Doubravce nabízí dětem a jejich rodičům netradiční  předškolní vzdělávání v menší skupině dětí, v přírodě a s respektujícím přístupem. Pravidelný program obohacují polodenní i celodenní výlety do blízkého i vzdálenějšího okolí Plzně.   Enviromentální část programu podporuje Nadační fond Zelený poklad již od roku 2014.


Fotogalerie
Autor: Lenka Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ARCHIV ZPRÁV
čt 20.06.2019 21:17




1 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka