Na Konstantinolázeňsku střílel na prázdnou hospodu

Na neobydlený objekt vystřelil sérii ran – uvedl, že ze žárlivosti. Po střelbě, při které nebyl nikdo zraněný, odešel z místa domů.

Jarní servisní akce AUTO CB

Tachovští kriminalisté se zabývají případem střelby, ke které došlo 19. října letošního roku v nočních hodinách v malé obci na Konstantinolázeňsku. V souvislosti s tím byl zadržený 46letý muž, který svoji legálně drženou samonabíjecí zbraní opakovaně vystřelil na neobývaný a neprovozovaný objekt místního hostince s cílem poškodit majetek domnělého soka. Den před tím došlo ke slovní rozepři mezi zadrženým a jeho manželkou, kterou následně i fyzicky napadl. V souvislosti s tím žena utrpěla zranění, které si vyžádalo lékařské ošetření v nemocnici bez nutnosti hospitalizace. Policejní komisař včerejšího dne zahájil trestní stíhání zadrženého muže, kterého obvinil ze spáchání přečinu ublížení na zdraví ve stádiu pokusu, přečinu výtržnictví a přečinu poškození cizí věci.

Státnímu zástupci podal podnět s návrhem na vzetí obviněného do vazby, který soud ve středu v odpoledních hodinách akceptoval.

foto: pčr


Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka