Nabízený nízký úrok může být pouhým slibem

Pokud zvažujete nebankovní půjčku, věnujte velkou pozornost všem podmínkám smlouvy.

Cílená propagace v Plzni

Zeptejte se na vše, čemu nerozumíte

Před podpisem smlouvy si nechte vše vysvětlit. Některé společnosti záměrně předkládají klientům smlouvy, jejichž některá ustanovení nejsou jednoznačná. Zde musí jít ostych stranou, jde především o vaše peníze. Podpisem nevýhodné smlouvy se můžete dostat do velmi nepříjemné situace.

Nezapomeňte na žádný detail

U nebankovní půjčky musíte řešit nejen úrokové sazby. Nejnižší úrok neznamená nejlevnější půjčku, některé společnosti úrokové sazby během doby trvání smlouvy výrazně navyšují. Na úvěrové smlouvy bývají navíc vázány nejrůznější poplatky, které mohou každou půjčku několikanásobně prodražit. Porovnejte také výšku úvěru s tržní cenou nemovitosti, kterou budete ručit. Neméně důležitá je i rychlost vyřízení úvěru a termín připsání částky na váš účet.

Co s opožděnou splátkou?

Ve smlouvě naleznete i část věnující se postupu v případě opoždění plateb oproti dohodnutému splátkovému kalendáři. Zvažte, zda jsou uváděné sankce odpovídající a pro vás přijatelné. Rozhodně se vyplatí poptat více společností a jejich nabídky porovnat.

O nebankovní půjčce se poraďte s profesionály

Společnost GAVE FINANCE patří v Plzeňském kraji k prověřeným firmám poskytujícím nebankovní hypotéky a půjčky. Pokud nevíte, co půjčky obnášejí a jak se vyznat ve smlouvách, obraťte se na specialisty z GAVE FINANCE. Vše vám vysvětlí a seznámí vás se všemi možnými variantami řešení vaší situace. A to vše bezplatně. Stačí zavolat nebo napsat mail.

Kontaktujte GAVE FINANCE:

Telefon: +420 608 332821
E-mail: gave1@seznam.cz
Adresa: nám. Míru 2363/10, 301 00 Plzeň 3 - Jižní Předměstí
Web: www.gave-finance.cz

Autor: REGIONPLZEN.CZ Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Renault Clio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka