Nosní odsávačky - nutná záležitost pro miminka i maminky

S narozením miminka nastává pro každou maminku nádherné období, často však i velmi náročné, protože rýma je trápení pro malé i velké. Nosní odsávačka by proto neměla chybět v základní výbavě pro miminko.

Jarní servisní akce AUTO CB

Miminko samo smrkat neumí, a to až do minimálně pátého měsíce. Nosní odsávačka patří do základní výbavy pro miminko a slouží mu už od prvního dne. Správné dýchání je pro něj velmi důležité – zlepšuje imunitní systém a odolnost vůči stresu. Odsávačky hlenů jsou potřebné nejen při každodenní hygieně, ale hlavně také při rýmě nebo alergiích.
V případě nahromadění nosního sekretu se v nose tvoří dobré prostředí pro bakterie a viry, přičemž pak snadno dochází k zánětu středního ucha a k dalším zdravotním problémům. 

Potřebná a užitečná pomůcka

Bezpečí a šetrnost je pro vaše miminko to nejdůležitější. Například u elektrických odsávaček se díky měkkým silikonovým nástavcům vyhnete poškození a podráždění nosní dutiny vašeho miminka. Naopak jiné varianty odsávaček nemusí vždy zaručit bezpečnou manipulaci, následně musíte dbát na zvýšenou opatrnost.

Jaké odsávačky jsou nejlepší a jak vybrat tu správnou?

Každá maminka se shodne na tom, že miminko, které nemůže pořádně dýchat, je neklidné, pořádně se nenakrmí a nevyspí. Ke klidnému spánku vašeho dítěte i vás vám mohou například pomoci elektrické odsávačky hlenů ARMOLINE
Pokud koupíte odsávačku oceníte také její výkon a technologické provedení. Dnešní odsávačky zvládnou až tisíc odsátí a potom lze baterie jednoduše vyměnit. Přitom jsou maximálně tiché a bezpečné

Pří vybírání té správné odsávačky vám může pomoci online web, který je sestavený specializovaným eshopem se zdravotnickou technikou a dezinfekcemi. Dozvíte se tam jak vybrat nosní odsávačku, také jak správně takovou odsávačku používat a zjistíte všechny plusy i mínusy.

Poznámka redakce: Sací láhev společně s hadicemi a sací špičkou je potřeba po každém použití mýt a dezinfikovat. K dezinfekci odsávaček hlenů doporučujeme kvalitní dezinfekce STÉRIDINE, které splňují nejnáročnější kritéria pro zvláště citlivé lidi, kteří trpí nejrůznějšími alergiemi a jinými reakcemi. 

Autor: Jesika Žigová Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
st 03.03.2021 10:51




0 +
 
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka