Nový Volkswagen Golf GTI Clubsport pořídíte v Car Pointu v Domažlicích!

Nové a stylové auto za přijatelnou cenu? To je Volkswagen Golf GTI Clubsport! Stylový vůz, který si určitě oblíbíte na první dobrou pořídíte v našem salonu Auto Car Point v Domažlicích.

Cílená propagace v Plzni

Perfektní výkon a dokonalý design, ale také to pravé sportovní nadšení z jízdy, to vše získáte s tímto parádním vozem. Již 45. jubileum je důkazem toho, že tento vůz na vysokém stupni oblíbenosti. Jedním z důvodů může být sériový výfukový systém se značkou Akrapovič, jehož zvuk určuje nová měřítka. 

Již standardním prvkem pro modely GTI je také multifunkční sportovní volant v kůži, díky kterému budete mít stoprocentní kontrolu nad vozem. Přidanou hodnotu tvoří designový paket Black Style, který disponuje celou řadou detailů, a proto z se z tohoto modelu Golf GTI clubsport 45 stává to nejlepší GTI všech dob.

Interiér, který pro Vás bude více, než Váš obývák

Luxusní interiér a designové sportovní rysy, to je prostě nádhera. Vyrýsovanými liniemi se pyšní celý vnitřek automobilu, uchvátí Vás také jeho pohodlnost a vysoký komfort. Integrované opěrky hlavy Vám zajistí perfektní stabilitu při řízení. Sedadla Top-Sport, který byla speciálně vyrobena přímo pro tento model, Vás uchvátí nejen svým vzhledem, ale hlavně vysokou mírou pohodlnosti. Už nikdy nebudete chtít sedět jinde než právě na těchto sedačkách.

Nový Volkswagen Golf GTI Clubsport zakoupíte v Car Pointu v Domažlicích

Výkon tohoto stylového fešáka je 300k a spotřeba paliva je krásných 7,3 – 8,2l/100km. Není proto divu, že každý, kdo se tímto vozem projede, stane se na něm závislým. Jeho vlastnosti i perfektní vzhled Vás prostě dostane. Nemá cenu odkládat koupi nového mazlíčka, protože už nikdy nebudete chtít nic jiného. U nás v salonu Car Point v Domažlicích už na Vás čeká!  

Chcete vědět víc nebo si pro něj rovnou přijedete? Kontaktujte nás!

CAR POINT Domažlice

Adresa: Masarykova 570, 344 01 Domažlice
Telefon: +420 379 775 611
Email
: info@carpoint-domazlice.cz
Instagram
: carpointdomazlice
Web
: https://www.carpoint.cz/cz/home/

Zdroj fotografie: https://www.instagram.com/carpointdomazlice/

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka