Obytné vozy prodáváme již od roku 2013

Co přinesly osmileté zkušenosti v prodeji obytných vozů? A jak vypadá přehled obytných vozů na prodej pro rok 2021?

Cílená propagace v Plzni

Vášeň pro auta a cestování - to nás přivedlo k tomu, že jsme si otevřeli vlastní prodejnu a půjčovnu obytných vozů v Plzni. Díky našim zkušenostem v cestování, přístupu k zákazníkům a odborným znalostem už vám osmým rokem přinášíme nevšední zážitky, společně strávené chvíle, příběhy a svobodu na cestách. Pro mnohé z vás už není obytňák jen nevšední záležitost. Stal se, stejně jako pro nás, životním stylem. S měnícími se požadavky a nároky našich zákazníků musíme nabídku našich vozů neustále aktualizovat, a proto vám přinášíme jednoduchý přehled - toto jsou obytné vozy na prodej pro rok 2021.

Na co se můžete těšit?

  • Kolekce vozů značky RIMOR - obytné vozy již od 1 065 000 Kč. Základní výbava nejlevnějšího modelu obsahuje funkce pro řidiče ABS, ESP, ASR, 2x airbag, elektrická zrcádka. Pro zpříjemnění cesty slouží příprava pro rádio, TV i reproduktory a z kuchyňského vybavení se můžete těšit na tříplotýnkový plynový vařič, lednici. Doplňková výbava obsahuje možnosti jako markýza, moskytiéra, klimatizace v kabině řidiče, dálkové ovládání topení přes chytrý telefon a mnoho dalšího
  • Kolekce vozů značky SUNLIGHT - obytné vozy již od  1 075 000 Kč. Součástí zákadní výbavy nejlevnějšího modelu jsou funkce ABS, ESP, ASR a 1x airbag, které slouží řidiči pro bezpečnou a komfortní jízdu. Výhodou je asistent rozjezdu do kopce. Pro zpříjemnění během jízdy slouží USB a držák tabletu. Z kuchyňského vybavení se můžete těšit na sporták se třemi hořáky a skleněným krytem, mrazákem a lednicí. Zákazníci mají možnost vybrat si z doplňkové výbavy například střešní okno, tempomat, přípravu na TV, couvací kameru a rádio včetně reproduktorů, elektricky vyhřívaná zpětná zrcádka, zásuvky v garáži a kuchyňském koutě nebo markýzu. 

Máte zájem o další informace, konkrétní model nebo potřebujete užitečné rady?

Zavolejte nám!

Autor: Obytné vozy, karavany RIMOR Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

Renault Clio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka