Ochutnej kus světa!

Poslední lednový víkend (25. a 26.1.2020) dorazí do Plzně téměř 50 stážistů z různých koutů naší planety, kteří Vám v Olympii předvedou svou kulturu, tradiční jídlo, ukážou národní tance a tamní hudební nástroje.

Cílená propagace v Plzni

Zajímá Vás, jak žijí v jiných zemích? Chcete vědět něco o jiných kulturách? Máte rádi cestování, dobré jídlo a přátelskou atmosféru?

Pak tedy dorazte 25. a 26. 1. 2020 do OC Olympia Plzeň na festival Ochutnej kus světa. Akce bude probíhat oba dny od 11:00 do 15:00.

Z různých koutů naší planety přijede skoro 50 mladých stážistů, kteří Vám předvedou svou kulturu, tradiční jídlo, ukážou národní tance a tamní hudební nástroje. Můžete si také osvojit základy jejich jazyka a naučit se cizí písmo. Komunikace bude probíhat v anglickém jazyce. Nemusíte se ale bát, pokud si nejste jisti svou angličtinou. K dispozici tu budou naši překladatelé, kteří rádi vše přeloží a pomohou Vám doptat se na doplňující informace. Nejen, že si zlepšíte komunikační dovednosti v cizím jazyce, ale získáte také přátele po celém světě.

Celá akce bude probíhat v přátelské, uvolněné atmosféře. Můžete chodit od stolu ke stolu a ptát se na jakékoli otázky. Máte jedinečnou příležitost prozkoumat kus světa z pohodlí svého města. Načerpáte zde inspiraci sami vycestovat do zahraničí.

Festival Ochutnej kus světa je skvělá příležitost vzdělat se a dozvědět se i věci, které o světě ještě nevíte. Pokud plánujete cestu do ciziny, zde máte možnost poptat se místních na zajímavá doporučení. Anebo naopak doporučit stážistům Vaše tipy na zážitky, které by neměli vynechat před svým odletem z České republiky.

Festival pořádá mezinárodní studentská organizace AIESEC, která tímto chce podpořit cíle udržitelného rozvoje, a to konkrétně v oblasti kvalitního vzdělání. Snaží se zajistit přístup k relevantním informacím, podpořit vzdělání v každém věku a naučit Vás nové věci. Dále chce organizace v rámci festivalu ukázat, že i když má každý jiné zvyklosti, bydlí jinde a třeba má jinou barvu pleti, všichni jsme lidé a můžeme si společně užít víkend. Chceme odstranit společenské nerovnosti tím, že spolu budeme komunikovat a budeme se zajímat.

Stážisté jsou mladí lidé mezi 18 až 30 lety. Celý týden budou ubytovaní v Plzni a připravovat se na to, aby Vám odprezentovali svou kulturu. Dorazili z velké dálky (Indie, Brazílie, Georgie, Indonésie a mnoha dalších). Moc se na Vás těší, tak se s nimi přijďte seznámit.

Sledujte FB událost, dozvíte se více - včetně soutěže, která bude v rámci akce probíhat. Půjde opravdu o zajímavé ceny! 

Autor: AIESEC Plzeň Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ARCHIV ZPRÁV
03.01.2020 16:00



0 +
 
Renault Clio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka