Onkoláčci si hráli v Porsche

Plzeň - Posedmé v řadě zamířili malí onkoláčci na svůj speciální Den s Porsche. Ten se koná pravidelně na přelomu května a června ve všech pobočkách sítě Porsche Inter Auto. V uplynulém týdnu si ho užili malí pacienti v Plzni.

Cílená propagace v Plzni

„Vlastně nevím, pro koho je Den s Porsche větší odměna, jestli pro děti nebo pro nás, protože s těmi malými vždy přichází jen těžko popsatelná pozitivní a energická atmosféra, kterou prostě musíte zažít. K nám totiž přichází děti, které ten svůj nejtěžší boj vyhrály a my vlastně můžeme obdivovat, čím si musely ve svém věku projít. V tu chvíli jednoduše zapomenete na všechny pracovní starosti. Velké uznání si pak zaslouží i jejich rodiče, protože nikdo z nás by nechtěl být nikdy v jejich kůži, takže si tu všichni společně užijeme odpoledne, při kterém se na žádné útrapy rozhodně nemyslí,“ popsal Den s Porsche Patrik Pátek, marketér Porsche Plzeň.

Pro děti jsou tradičně připraveny soutěže, tvořivé dílničky, program zpestří zdravotní klauni, maminky nalíčí vizážistka a především si všichni mohou užít atraktivní jízdy v luxusních vozech. „Samozřejmě možnost svézt se v Porsche je největším lákadlem, ale děti se svými rodiči mohly zažít i pohodlí v plně elektrickém Audi e-tron, nebo vyzkoušet sílu golfa GTI či poznat novinku Škoda Scala. Už teď navíc domlouváme, jak den ještě zpestřit pro příští rok,“ podotkl Pátek.

Populární Den s Porsche se snaží vykouzlit úsměv na tvářích dětí s onkologickým onemocněním společnost od roku 2012. Společnost Porsche Inter Auto CZ dlouhodobě podporuje onkologicky nemocné pacienty v České republice. Od roku 2010 úspěšně spolupracuje s neziskovou organizací „Můj nový život“ a od roku 2015 se za podpory Porsche Inter Auto CZ pravidelně koná osvětový „Den dětské onkologie“. Od roku 2014 probíhají také dětské besedy, na nichž se probírají témata týkající se prevence a osvěty v oblasti dětské onkologie. Porsche Inter Auto CZ kromě „Dne s Porsche“ v rámci neziskové organizace „Můj nový život“ pravidelně organizuje také rozmanité sportovní akce, zážitkové programy a různé aktivity v nemocnicích. Stejně jako v případě akcí „Den s Porsche“ je jejich cílem vnášet radost do života malých pacientů v průběhu náročné protinádorové léčby.

Fotogalerie
The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Renault Clio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka