Plzeň Čokoládový Festival 2016

Po úspěchu Čokoládového Festivalu, v březnu 2016, který přilákal více než 8.000 návštěvníků, mají milovníci čokolády v Plzni nový termín. Od pátku 11. do neděle 13. listopadu 2016 se v KD Peklo uskuteční Čokoládový Festival s výstavou obalů čokolád z celého světa, kulinářskou přehlídkou a prodejními stánky s čokoládovými delikatesami.

Cílená propagace v Plzni

Pátek 11.11. 14:00 – 18:00
Sobota 12.11.
 10:00 - 18:00
Neděle 13.11.
 10:00 – 17:00

Čokoládový Festival 2016 v Plzni
pořádaný agenturou ChrisFromParis je jedinečnou událostí pro všechny milovníky čokolády a cukrovinek, kteří mají chuť se pobavit, pochutnat si a případně se i přiučit vaření s čokoládou.

První čokoládový veletrh svého druhu se představí na prostranství o rozloze 1.000m2 a návštěvníkům nabídne čtyři hlavní sekce:

  • Výstavu obalů čokolád z celého světa
  • Kulinářskou přehlídku, na které šéfkuchaři předvedou své nápadité recepty
  • Prodejní stánky partnerských organizací
  • Dětský koutek
Vstupné činí 50,- Kč (30,- Kč pro seniory/ 30,- Kč pro studenty). Děti a mládež do 6 let mají na akci vstup zdarma. Zájemci mohou rovněž soutěžit o volný vstup na Plzeň Čokoládový Festival 2016 na www.cokoladovy-festival.cz.

Návštěvníci se mohou těšit na kulinářskou přehlídku šéfkuchaře Davida Cirkva, který bude připravovat jídla dle zajímavých receptů: vysušená panenka s čokoládovým přelivem nebo veganská čokoláda s hoblinkami a pistáciemi. Chybět nebude ani šéfkuchař Jan Peter, který připravil ukázku méně obvyklých jídel jako kuřecí špalíčky s pálivou čokoládovou omáčkou. Jiří Holub, z Sirupárna Olomouc bude vařit kuřecí prsa na čokoládovém likéru nebo omáčku mole poblano z čokolády. Uvidíte šéfkuchaře Jakuba Srovnala, který bude prezentovat různé recepty jako je dýňová polévka s čokoládovou omáčkou nebo kuřecí prsa s čokoládovým pyré. Inspirací pro ozvláštnění jídelníčku dodá kulinářská exhibice Ilony Dostálové, autorky kuchařky „Přirozeně bez lepku a bez mléka“.

I tento rok budou na Čokoládovém festivale různé workshopy, jak pro děti, tak i pro dospělé (výroba čokoládových makronek, pralinek,…).

Ve výstavním sále budou ke zhlédnutí obaly čokolád z celého světa, které pro účely akce zapůjčil p. Stanislav Kramský. Výstavu pak doplní historické předměty a filmové dokumenty.

Návštěvníci budou mít možnost ochutnat a zakoupit si různé druhy čokolád u stánků společností ChocoMe, ČokoKebab, Kamila chocolates, Kamelie – víno z Francie, Gold Pralines, ChocoBonte, Amour & Crepes, Mr Vonka, Chocolaterie Havířov, Choco-Café, Marmeládová zahrada, Sirupárna, Chocotherapia, …

Návštěvníci si budou moci zakoupit čokoládové pivo, ochutnat vafle, fondán, čokoládové víno, čoko-kebab a další.

Pátý čokoládový festival však nabídne i mnoho dalších doprovodných akcí plných překvapení. Bude to zkrátka jedinečné setkání všech milovníků čokolády, které byste si rozhodně neměli nechat ujít.

Program Plzeň Čokoládový Festival 2016

Na Plzeň ČokoFest už je připraven nabitý program (+ degustace zdarma) :

Pátek 11/11:

14:10: Jan Peter: Losos s omáčkou z bílé čokolády a citrusů
14:40 : Vystoupení mladé 15-ti leté zpěvačky NELLY ŘEHOŘOVÉ
15:00: Ilona Dostálová: Hruškový krém s kešu ořechy a čokoládou
15:30: Taneční skupiny ADETO
15:40 : Ilona Dostálová: Kokosové margotky s rozinkami a čokoládou
16:05: Zouk - Paolo Dance
16:15: Vystoupení mladé 15-ti leté zpěvačky NELLY ŘEHOŘOVÉ
16:30: Jan Peter: Pečené banány s ovocným karamelem, čokoládovou omáčkou a čerstvě mletým pepřem
17:00 : Zouk – Mini workshop (Paolo Dance)
17:15 : Ilona Dostálová: Paleo chléb se švestkovým krémem a čokoládou

Sobota 12/11:

10:15 : Jan Peter: Losos s omáčkou z bílé čokolády a citrusů
11:00 : Jak se připravuje čokoládová Panna Cotta ? Vářime s Meggle
11:15 : Jiří Holub (Siruparna.cz): Chilli con carne s tmavou čokoládou
11:35: Taneční skupiny ADETO
11:45: Jan Peter: Grilovaná kotleta, pyré z červené řepy a brambor s pečeným česnekem a chilli
12:10: Jana Conceicao Samba axé
12:30 : Jakub Srovnal: Čokoládové kuličky TIRAMISU
13:00 : DDGroup
13:15 : Jakub Srovnal: Flambovaný banán v čokoládě
13:45 : Taneční skupiny ADETO
14:00 : Jan Peter: Thajské kari z kuřecího masa s kokosovým mlékem a čokoládou
14:30: Taneční Škola Plzeň Kozelka
14:35 : Jakub Srovnal: Dýňová polévka s čokoládou
15:05 : Taneční Škola Plzeň Kozelka
15:30: Jiří Holub: Kuře na rajčatovo-čokoládovo omáčka
16:00 : Plzeňský MLS - malý lidový soubor
16.15: Jakub Srovnal: Čokoládové kuličky TIRAMISU
16:45 : Plzeňský MLS - malý lidový soubor
17:00 : Jan Peter: Pečené banány s ovocným karamelem, čokoládovou omáčkou a čerstvě mletým pepřem
17:30: Plzeňský MLS - malý lidový soubor

Neděli 13/11:

10:05: Jiskrička Plzeň
10:30 : Jiří Holub (Siruparna.cz): Kuře na rajčatovo-čokoládovo omáčka
11:00 : Jiskricka Plzen
11:15 : Jan Peter: Grilovaná kotleta, pyré z červené řepy a brambor s pečeným česnekem a chilli
11:45 : Blue Wings Cheerleaders
12:30 : Jakub Srovnal: Kuřecí prsíčka s zeleninovo-čokoládovým pyré
13:00 : Jak se připravuje čokoládová Panna Cotta ? Vářime s Meggle
13:15 : Jan Peter: Thajské kari z kuřecího masa s kokosovým mlékem a čokoládou
13:45 : Zouk –Paolo Dance
14:00 : Jakub Srovnal: Domácí nutela
14:30 : Zouk –Paolo Dance
14:35 : Jiří Holub (Siruparna.cz): Chilli con carne s tmavou čokoládou
15:00 : Zouk – Mini workshop (Paolo Dance)
15:20: Jakub Srovnal: Salát s mozzarellou a čokoládovou zálivkou
16:00: Taneční Škola Plzeň Kozelka
16:10: Jan Peter: Pečené banány s ovocným karamelem, čokoládovou omáčkou a čerstvě mletým pepřem


The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
11.11.2016 14:51




4 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka