Plzeňský centrální obvod nabízí seniorům atraktivní zájezdy

Úřad městského obvodu Plzeň 3 pořádá každoročně několik tuzemských i zahraničních zájezdů, které si senioři mohou koupit za lákavé ceny. V letošním roce si zájemci mohou vybrat z pěti výletů.

Cílená propagace v Plzni

V letošním roce předkládáme seniorům obvodu čtyři tuzemské a jeden zahraniční zájezd. V nabídce je například výlet k lomu Velká Amerika a na hrad Karlštejn, návštěva zámku Kratochvíle a muzea koněspřežky v Kerschbaumu či jejich oblíbený zahraniční zájezd, který jsme naplánovali na prosinec. Už teď se mohou těšit do rakouského města Steyr na výstavu betlémů s dalším přesunem do Lince na adventní trhy", vyjmenoval místostarosta obvodu Stanislav Šec.

„Jsme rádi, že i letos můžeme nabídnout našim seniorům něco speciálního a tím je prohlídka hráze přehrady Hracholusky, plavba lodí po nádrži s následným výletem historickým autobusem do kláštera Teplá“, dodal David Procházka, starosta plzeňského centrálního obvodu.

Zájezdy jsou pořádány pro seniory strvalým pobytem na území MO Plzeň 3, kteří v letošním roce dosáhnou nejméně 60 let věku. V případě manželského páru stačí, když tuto podmínku bude splňovat jeden znich.

Při úhradě zájezdů předloží účastník občanský průkaz. U manželské dvojice postačí, pokud se dostaví v den prodeje jen jeden znich a předloží občanský průkaz manžela/manželky.

V den prodeje je možno zakoupit pouze dva zájezdy, další pak v následující úřední dny do vyprodání. Ceny zájezdů jsou bez vstupů, které si každý účastník hradí sám. Pouze u zájezdu historickým autobusem je v ceně zahrnuta prohlídka hráze s odborným výkladem a plavba lodí po hracholuské přehradě.

Prodej zájezdů bude zahájen dne 14. 3. 2019 v 8.00 hod. v zasedací místnosti v suterénu budovy úřadu. Budova úřadu i suterénní zasedací místnost budou zpřístupněny od 6.00 hod.

Při příchodu si každý zájemce vyzvedne na recepci pořadové číslo. Upozorňujeme, že pro každého zájemce bude vydáno pouze 1 pořadové číslo.

TRASA ZÁJEZDU

TERMÍN

CENA

Lom Velká Amerika – hrad Karlštejn

15. 5. 2019

150,- Kč

Kratochvíle – Kerschbaum /muzeum koněspřežky/

11. 6. 2019

200,- Kč

Hracholusky /hráz/ – plavba lodí – klášter Teplá*

3. 9. 2019

150,- Kč

Tábor /muzeum čokolády/ – Jindřichův Hradec

24. 9. 2019

150,- Kč

Steyr /výstava betlémů/ – Linec /adventní trhy/

3. 12. 2019

200,- Kč

*doprava historickým autobusem

Autor: Miroslav Knotek Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ARCHIV ZPRÁV
18.01.2019 13:52




0 +
 
Renault Clio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka