Poliklinika AGEL Plzeň organizovala jarní sbírku šatstva pro potřebné

Poliklinika AGEL Plzeň ve spolupráci s Nadací AGEL organizovala jarní sbírku šatstva. Zaměstnanci polikliniky mohli přispět zachovalými, ale i novými věcmi, které vyřadili ze svého šatníku.

Jarní servisní akce AUTO CB

Mnoho lidí bez domova či v životní krizi oblékne oblečení z Jarní sbírky šatstva Polikliniky AGEL Plzeň. Sbírku textilu a bot poliklinika uspořádala ve spolupráci s Nadací AGEL, která tyto tradiční sbírky pořádá každý rok. Vybrané předměty předává potřebným. Oděvy a boty, které letos sesbírali zaměstnanci Polikliniky AGEL Plzeň, putovaly tentokrát do Městské charity Plzeň. Konkrétně do Domova sv. Františka a Domova sv. Zdislavy v Plzni.

„S nabídkou pomoci jsme oslovili přímo Městskou charitu Plzeň, která sama ví nejlépe, kde vybrané oblečení a boty pomohou nejvíce. Jsme rádi, že jsme mohli touto cestou pomoci lidem bez domova a dalším potřebným," říká MUDr. Daniela Vítková, ředitelka Polikliniky AGEL Plzeň.

Zaměstnancům polikliniky se podařilo vybrat opravdu velké množství různorodého typu oblečení a bot, které využijí muži, ženy i dětí. Celkem se podařilo vybrat přes 20 velký pytlů, které se jen tak tak vlezly do vozu Městské charity Plzeň, která si vybrané oblečení převzala přímo z rukou ředitelky polikliniky MUDr. Vítkové. 

FACEBOOK: Poklinika AGEL
WEB: https://poliklinika.agel.cz/

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
út 17.05.2022 09:26




0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka