Polonahý muž skákal v Třemošné pod auta, napadl nezletilého

Polonahý muž poškodil dvě vozidla, včetně služebního, a také napadl nezletilého chlapce. Muž byl pod vlivem alkoholu a drog.

Cílená propagace v Plzni

Policisté dne 26. června 2022 před 16. hodinou přijali na tísňové lince 158 oznámení o pomateném polonahém muži, který skáče před projíždějící vozidla, napadá lidi a ničí majetek, a to v ulici Družstevní v Třemošné. Po příjezdu třemošenských policistů agresivní muž zaútočil i na služební vozidlo. Muž úderem hlavy poškodil přední kapotu vozidla a policisté agresora na místě zadrželi. Muž měl na sobě pouze kraťasy a byl viditelně pod vlivem alkoholu. To potvrdila následná dechová zkouška, která ukázala hodnotu 2,14 promile a test na návykové látky vyšel pozitivní u látky THC a Amfetamin/Metamfetamin. Následným šetřením policisté zjistili, že agresor v ulici Družstevní před prodejnou bezdůvodně napadl nezletilého chlapce, kterému naštěstí nezpůsobil žádné zranění. Ale o kousek dál v ulici muž úderem ruky poškodil zaparkované nákladní vozidlo tovární značky Volkswagen Crafter, u kterého rozbil levé zpětné zrcátko.

Policejní komisař zahájil trestní stíhání devětadvacetiletého muže, který pochází z Plzně, ze spáchání přečinů výtržnictví a poškození cizí věci.



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
čt 30.06.2022 07:05



0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka