Possehl Electronics pomáhá v Plzeňském kraji

Padesát tisíc korun na péči o své dětské klienty získalo sociálně terapeutické Centrum Hájek. Šek na tuto částku mu věnovala firma Possehl Electronics z Dýšiny u Plzně.

Cílená propagace v Plzni

„V průběhu roku se na nás obracely různé organizace s žádostí o pomoc. Nechceme být jen firmou, která profituje, ale firmou, která si všímá a pomáhá potřebným. To je nakonec i politikou našeho vlastníka, skupiny Possehl Group, která je současně i nadačním fondem,“ řekl ředitel Pavel Kaše.

Na konci roku se s kolegy z vedení firmy rozhodl, že podporu budou směrovat k dětem v našem regionu, a volba tak padla na Centrum Hájek – neziskovou organizaci, která pomáhá rodinám s dětmi s postižením. „Po schůzce s paní ředitelkou jsme si jisti, že naše volba byla dobrá a budeme se snažit podporovat její obdivuhodné úsilí i nadále, společně s našimi zaměstnanci, díky kterým má Possehl dobré jméno u svých zákazníků,“ řekl Pavel Kaše.

Jméno Possehl Electronics je na českém trhu známé teprve rok, ale v oblasti plastikářského průmyslu má v Čechách již 15letou praxi. „Naše výrobky směřují hlavně do automobilového průmyslu, a to díky preciznímu provedení, které nám umožňují naše moderní technologie. V letošním roce nás čekají zcela nové projekty, na které se už připravujeme a návštěvy dalších, potencionálních zákazníků,“ dodal Pavel Kaše.

Autor: Possehl Electronics Czech Republic s.r.o. Článek může obsahovat komerční sdělení.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ARCHIV ZPRÁV
st 18.04.2018 15:53



0 +
 
Renault Clio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka