Předsíň, nebo chodba poskytují první dojem. Dejte si na jejich zařízení záležet

Hodně lidí na zařizování předsíně, vstupní haly, nebo chodby zapomíná, resp. tyto prostory tak trochu odbývá. Přitom jsou to ale ony, které dělají první dojem při vstupu do Vašeho domu, nebo bytu. A jak je známo- první dojem je velmi důležitý a je velice těžké ho změnit. Proto byste měli při výběru a nákupu nábytku do těchto prostor věnovat dostatečnou péči, stejně jako jejich úklidu a odladění pomocí nejrůznějších dekorací.

Cílená propagace v Plzni

Botník nemusí být jen nevzhledná lavice sprostorem na boty

V dnešní době máme výhodu obrovského výběru nábytku, ale také dekorací, které můžeme do chodby, nebo šatny instalovat. Botníky tak nemusí být nevzhledné sedací lavice s prostorem na boty a překrytím textilním závěsem. Hitem posledních let se stávají výklopné botníky, které jsou praktické a přitom mají vzhled skříňky v dekoru, který si vyberete. Jejich výhodou je také fakt, že mohou být postavené do výšky, takže lépe využijete daný prostor. Nemusí jít přitom o nikterak drahou záležitost- já osobně tyto menší kusy nábytku ráda nakupuji ve slevách např. v Möbelixu, nebo na v-nabytek.cz. Pokud chcete mít možnost sezení, pak můžete vybírat botník s lavicí, který působí jako dřevěná skříňka se zásuvkami, nebo dvířky a polstrováním na horní straně. Určitě vždy před nákupem uvažujte, jak botník vypadá nejen vystavený na prodejně, ale především jak bude působit u Vás doma zaplněný botami. Proto jsou na ústupu otevřené botníky, i když samozřejmě i ty si najdou pořád své místo- například na chodbě bytového domu, nebo v uzavřené šatně. Pokud máte k dispozici technickou místnost, pak určitě zvažte umístění botníku do ní s tím, že Vám vchodbě zůstane čistší prostor a místo na nejrůznější dekorace jako například dekorativní květináče s květinami- ať už živými, umělými, nebo sušenými.

Předsíňové stěny lze dnes zakoupit vmnožství druhů a barev

Při nákupu předsíňové stěny jsou úvahy o tom, jak bude vypadat a Vás doma po zaplnění věcmi, ještě důležitější, než u botníku. Na prodejně může stěna do předsíně vypadat krásně, ale jakmile ji ověsíte vším možným, její kouzlo najednou zanikne. Proto je vhodné nakupovat předsíňové stěny s co nejvíce skrytými úložnými prostory, kam můžete uschovat boty, šály, čepice, nejrůznější doplňky, ale případně i kabát, nebo bundu. Další možností je pak jednoduchá předsíňová stěna a její umístění do technické místnosti, kde pověšené oblečení na zdi nijak nekazí dojem.

Autor: Diana Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
08.10.2021 09:04




1 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka