Šetřete přírodu od zbytečných PET lahví, pořiďte se SodaStream

Výrobník sody SodaStream dokáže za 3 roky ušetřit až 2500 PET lahví...

Cílená propagace v Plzni

Nebaví vás již každodenní tahání plastových lahví s balenou vodou? Sodastream vám nabízí rychlé a jednoduché letní osvěžení. Pokud máte rádi limonády nebo perlivou vodu, můžete si je jednoduše vyrobit. Díky vložené bombě s oxidem uhličitým vodu z kohoutku proměníte v perlivou vodu jen během několika vteřin. Vodu si následně můžete ochutit díky mnoha příchutím jako jsou pomeranč, cola, ledové čaje a spousta dalších. Existuje také speciální nabídka příchutí pro děti, které jsou bez umělých barviv, konzervačních látek a sladidel. Příchutě Sodastream jsou v koncentrované podobě, což znamená, že z těch největších balení se dá připravit 18 nebo více litrů osvěžujících nápojů.

Perlivost vody si můžete sami regulovat podle počtu stlačení, dále stačí přidat oblíbenou příchuť a nápoj je na světě. Můžete sklenici domácí perlivé limonády ozvláštnit například kousky ovoce. V letních měsících potěší jak rodinu, tak i hosty.

Vypotřebovaná bomba s plynovou náplní se dá lehce vyměnit za novou a vy tak během tří let můžete používáním pouze jediného přístroje Sodastream uchránit přírodu až před 2 500 PET lahvemi nebo plechovkami.

Při koupi Sodastremu je na výběr hned několik barevných možností a tvarů výrobníků, takže si vybere opravdu každý. Dále je na výběr ze široké nabídky Sodastream lahví, které jsou také v mnoha barevných kombinacích se zajímavými vzory.

K Sodastreamu si můžete dokoupit široké příslušenství jako jsou např. čistící tablety do lahví, které lahve vydezinfikují a rychle a jednoduše zbaví lahve nebezpečných bakterii a zápachu, čistící kartáče, náhradní víčka atd.

POTŘEBUJETE PORADIT? KONTAKTUJTE NÁS!

Náš proškolený personál se Vám bude plně věnovat a pomůže Vám najít nejlepší možné řešení, které bude vyhovovat Vašim potřebám a požadavkům.

ELEKTRO EFEKT S. R. O.
SPORTOVNÍ 783
339 01  KLATOVY

E-shop
+420 725 907 946
eshop@elektroefekt.cz
marketing@elektroefekt.cz

Prodejna:
+420 376 322 653
+420 724 824 420
info@elektroefekt.cz

Autor: Elektro Efekt Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
čt 30.05.2019 12:16




0 +
 
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka