Sezóna zahradních svateb právě vrcholí. Jaké šaty na ně vybrat?

Venku máme krásné počasí, což nás táhne do přírody nejen během běžných dnů, ale i při nejrůznějších důležitých příležitostech jako jsou jubilea, svatby, oslavy apod. Ale tyto akce mají svá specifika, která jsou v případě společenských události někdy mírně komplikovanější a ne každý jim zcela rozumí.

Cílená propagace v Plzni

Na venkovní svatbu jsou jistotou koktejlové šaty vhodného střihu a barvy

Pokud se jedná o venkovní svatbu, případně i svatbu např. v kostele s tím, že hostina bude pořádaná ve venkovních prostorech, případně se budete po venku více pohybovat, pak je vhodné dle toho také vybírat šaty na svatbu pro hosta s tím, že je vhodné mít nějaké další informace navíc. Pokud bude obřad, nebo hostina venku, pak se očekává méně formální styl svatby a budou vhodnější například koktejlové šaty ke kolenům, než dlouhá společenská róba, ve které byste na takové události vypadala pravděpodobně poněkud nepatřičně a navíc byste si šaty brzy ušpinila. Nezapomeňte také na boty a na fakt, že je nutno počítat s měkčím povrchem, takže pohyb na jehlových podpatcích by byl extrémně obtížný, ne-li skoro nemožný. Volte proto elegantní boty bez podpatku, nebo alespoň s větší plochou podpatku. Pamatujte ale, že i v případě venkovní svatby jde pořád o svatbu, takže byste měla působit elegantně, přitažlivě, avšak nepříliš sexy, nebo vulgárně. Pokud máte potřebu být vždy za hvězdu večera, pak zkuste trochu přibrzdit a ponechat tuto výsadu alespoň jednou Vaší kamarádce nevěstě.Výběr vhodných šatů na svatbu pro hosty určitě najdete v každém větším městě, případně můžete zkusit mrknout na internet- např. na www.amodio.cz mají dle mého názoru moc hezký výběr a sama od nich jedny šaty mám.

Jak zjistit, jaký typ šatů na danou svatbu vybrat

Než budete vybírat vhodné šaty na svatbu, je vhodné zjistit, do jaké míry bude svatba formální a jestli je daný dress code- to vyčtete buď z pozvánky, nebo se poptejte ideálně přímo svatebčanů, nebo kamarádů, kteří s Vámi na svatbu také půjdou.

Autor: Kristina Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ARCHIV ZPRÁV
út 09.07.2019 10:55




8 +
 
Renault Clio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka