AUTO CB v Plzni nabízí model ŠKODA KAMIQ: úspěšné SUV na evropském trhu

V rámci oblíbeného segmentu městských SUV v sobě vůz spojuje klasické přednosti vozu SUV, jakými jsou zvýšená světlá výška a pozice sedadel, s agilitou kompaktního vozu.

Cílená propagace v Plzni

Vůz, který se vyznačuje emocionálním designem a nabízí nejmodernější asistenční a infotainment systémy, velkorysý prostor a mnoho prvků Simply Clever, splňuje nároky lifestylově orientovaných zákazníků i rodin. 

Desing vozu KAMIQ

Vzhled vozu ŠKODA KAMIQ charakterizují nové dvoudílné přední světlomety se světly pro denní svícení umístěnými nahoře. Zboku působí vůz mohutným a dynamickým dojmem díky velkým kolům a vysoké kapotě motoru. Zadní skupinové svítilny s odrazkami představují novou interpretaci koncových světel, které mají tvar písmene C, typický pro značku ŠKODA.  

Bezpečnost na prvním místě

Mimo 9 airbagů pomáhá zvýšit bezpečnost cestujících také asistent změny jízdního pruhu (Side Assist). Tento systém rozpozná zezadu blížící se vozidla, která mají v úmyslu předjíždět nebo se již nacházejí v mrtvém úhlu. Asistent je schopen sledovat okolí za vozem do vzdálenosti 70 m a dokáže tak včas varovat před nebezpečím také na dálnicích.

Máte zájem o vůz ŠKODA KAMIQ? Kontaktujte nás nebo zajděte přímo na naši pobočku! 

AUTO CB, spol. s r.o.

Adresa: Nepomucká 487/119, 326 00 PLZEŇ
Telefon: +420 377 666 666
Email: autocb@autocb.cz
Facebook: Auto CB
Web: https://www.autocb.cz/





Fotogalerie
The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
út 15.06.2021 08:52




0 +
 
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka