Škoda FIT půlmaraton se blíží!

Plzeňský Škoda FIT půlmaraton, který loni do ulic a okolí západočeské metropole přilákal na šestnáct set účastníků, je opět tady. V rámci běžecké akce, která se v Plzni odehraje poslední zářijovou neděli, chystají organizátoři i doprovodné závody a bohatý program na náměstí Republiky. Právě tam bude mít půlmaraton svůj start i cíl. Zájemci se mohou přihlásit na stránkách www.skodafit.cz/registrace-online/.

Cílená propagace v Plzni

Trasa hlavního závodu provede účastníky historickým jádrem Plzně, okolím řek, hlavním areálem Škodovky i parky. Běžci se vydají na trať v 11 hodin. Součástí závodního „balíčku“ pro účastníky bude občerstvení na trati i v prostoru cíle, každý navíc po doběhu získá unikátní medaili a pro ty nejlepší jsou připraveny finanční odměny. Na všechny účastníky pak čeká zajímavá tombola o sportovní ceny.

Na programu sportovního dne bude i Štafeta 4x5 km ČSOB Na Zdraví, Štafeta 2x10 km, Dětské běhy ZP MV ČR a také nesoutěžní Rodinný běh Metrostav. Na trase půlmaratonu budou i letos běžce motivovat zkušení vodiči, kteří poběží na různé cílové časy od hodiny a půl až po dvě a čtvrt. Organizátoři půlmaratonského dne připravují i bohatý doprovodný program na náměstí Republiky: partneři projektu nabídnou na svých stáncích informace o zdravé výživě, připraví možnost testování kondice a zdravotního stavu, chybět nebudou programy pro děti a mnohé další.

V rámci projektu Škoda FIT se ještě před zářijovým půlmaratonem odehraje další ze série běžeckých tréninků, který organizátoři připravují společně s plzeňskými TEMPO MAKERS. Pod vedením zkušeného trenéra Jiřího Maška se další lekce odehraje na atletickém stadionu AK Škoda v Plzni Skvrňanech 11. září v 18 hodin.

Více informací na www.skodafit.cz  nebo na facebook.com/SkodaFitPulmaraton/.


Text a foto Škoda Fit půlmaraton

Fotogalerie
Autor: Miroslav Knotek Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ARCHIV ZPRÁV
čt 12.09.2019 13:00




0 +
 
Renault Clio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka