SLOŽÍME SE NA AUTO PRO FILÍPKA?

Nejen Stříbrští se zapojili do pomoci pro postiženého Filípka, jehož rodiče potřebují vůz s úpravou pro umístění polohovacího vozíčku.

Jarní servisní akce AUTO CB

Osud postiženého Filipa z Ostrovců sledují na Tachovsku všichni. Jeho rodiče potřebují k přemisťování větší vůz s úpravou pro vozíček. Kdo může, pomáhá aspoň nějakou korunou. A jak to právě po dvou měsících do vyhlášení sbírky vypadá? Na kontě je nyní kolem 50 tisíc korun.

Hezkou zprávou je, že se ozval se cyklokrosař - trojnásobný mistr světa Zdeněk Štybar z Belgie, který podpoří Filípka na dálku finančním obnosem. Dále příští týden probíhá krajské zastupitelstvo, kde se pan poslanec Václav Votava pokusí zeptat na nějaký vyřazený vůz například od záchranné služby a podobně.  
Pro Filipa jse vytvořen transparentní účet:  223212123/0600

Jeho stav můžete průběžně sledovat zde:  https://www.moneta.cz/firmy/instituce-a-verejna-sprava/transparentni-ucty/001?accountNumber=223212123

 V Černošíně v muzeu začal prodej kalendářů tamního tanečního spolku 11 Stars pod vedením Veroniky Merglové, ve Stříbře plánují Jazzový koncert, který pořádají Dolníci města Stříbra ve spolupráci s Muzeem minerálů Duchmaus Stříbro. Koncert ve Stříbře se bude konat 6.10. od 19 hodin v kostele Nanebevzetí Panny Marie.
V Černošíně bude pak 13. 10. charitativní večer s tanečním vystoupením. Na akci budou také rodině předány šeky s vybranou částkou.

Pomozte! Víte, kde vyřazují větší auto, které by dále mohlo sloužit? Pošlete pár korun? Máte i jiný nápad?

TV záznam z TV Barandov zde:  https://www.youtube.com/watch?v=jeTWYPzq6zg&feature=youtu.be

ZDE informativní články o stavu rodiny Směšných:

http://sihelska.stribro.cz/2017/05/pomuzete-filipkovi/

http://sihelska.stribro.cz/2017/07/rodicum-filipka-prijel-pomoci-poslanec-vaclav-votava/

http://sihelska.stribro.cz/2017/07/52708/

Autor: Martina Sihelská Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
čt 07.09.2017 00:00




0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka