Smartphony už dávno neslouží jen k telefonování. V mnoha případech vám dokáží zjednodušit život!

Smartphony už několik let neslouží jen za účelem telefonování, popřípadě za občasným prohlédnutím e-mailových zpráv. Dnes můžeme o nich hovořit jako o multifunkčních zařízeních, které zvládnou toho mnohem víc.

Cílená propagace v Plzni

Od pomocníka při pěstování zeleniny, až po navigaci, či sledování filmů

Využití smartphonů, jak jsme již výše naznačili, je vskutku bohaté. Umožňují nám dělat více méně cokoliv, jen třeba mít otevřenou mysl. Za tímto účelem nám slouží zejména aplikace, které rozšiřují jejich funkcionality. Například při nakupování víme využít aplikaci Lidl Plus, kde víme mít po kope všechny akce. Samozřejmě, to není všechno.

I v případě automobilů si najdou chytré telefony své využití. Například jako navigace, či multimediální centrum auta. Za tímto účelem je skvělou aplikací Android Auto, která umožňuje přeměnit obrazovku smartphonu na multimediální centrum, které je přizpůsobeno řidičem během řízení motorových vozidel. Případně, smartphone lze využít i jako autokameru prostřednictvím aplikace Autobot Dash Cam.

Nebo se chcete dozvědět více informací kolem pěstování různých plodin? Pýtate sa, jako na pěstování ačokčy - tak i takovéto návody najdete pomocí aplikací dostupných v Google Play. Dejte si vyhledat například aplikaci "Growing zelenina" a následně najdete desítky dostupných aplikací a to i optimalizovaných do našeho jazyka.

Samozřejmě, smartphony lze využít i za jiným účelem. Například stále častěji je využíváme ke sledování filmů, či seriálů. Mnozí z nás je využívají ke sledování filmů na Netflixu, či jiné obdobné platformě. Jak jsme však v úvodu naznačili, tak využití smartphonů je skutečně široké, jen stačí otevřít mysl a vyhledat aplikaci v obchodě Google Play. Těch možností, jak využít smartphone, je neskutečně mnoho!

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
ne 06.06.2021 12:03




0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka