Starosta centrálního obvodu diskutoval v Plzeňské senior akademii III

Jedním z témat Plzeňské senior akademie III, které bylo na pořadu, byla problematika Městského obvodu Plzeň 3, a proto o ní s přítomnými seniory přišel diskutovat ten nejpovolanější – starosta David Procházka.

Cílená propagace v Plzni

Jelikož senioři z „Trojky“ svůj obvod velmi dobře znají a není třeba jim ho představovat, dal starosta účastníkům semináře příležitost zahájit diskusi o tom, co je nejvíc pálí, ale i zajímá, hned od samého začátku.

Od první minuty diskuse se starosta ocitl v palbě otázek a bylo vidět, že senioři si svého okolí, ale i obvodu všímají a zajímají se o něj. V diskusi zazněly připomínky, ale i mnoho chvály.

„Je správné a hlavně potřebné mít od občanů zpětnou vazbu a jsem rád, že jsem mohl využít tohoto semináře k tomu, abych si vyslechl podněty občanů, které bych se jinak nedozvěděl. Převážně se připomínky týkaly rekonstrukcí vnitrobloků, sečí, úklidu listí a také laviček v parcích. To budeme samozřejmě intenzivně řešit ve spolupráci s naším Odborem dopravy a životního prostředí. Zaznamenal jsem i řadu pochval nejenom na kulturní akce, které pro seniory děláme, ale také na ty vzdělávací. A to mě samozřejmě těší“ říká David Procházka, starosta plzeňského centrálního obvodu.

Fotogalerie
Autor: Miroslav Knotek Článek může obsahovat komerční sdělení.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ARCHIV ZPRÁV
15.11.2019 10:33




0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka