Stavíme s Ytongem!

Již osmým rokem stavíme naše domy se stavebním systémem Ytong a rádi bychom Vám představili více o tomto systému na našem blogu.

Cílená propagace v Plzni

Značka YTONG se může pochlubit mimořádnou historií, její síla a úspěch souvisí s dlouhou tradicí a východiskem v podobně inovativních technologií. Vývoj produktu YTONG je spjat s poválečným nedostatkem zdrojů na vytápění ve Švédsku. YTONG se stal první značkou, která umožnila obyčejným lidem stavět neobyčejně úsporné domy. Nabízí realizaci vyhřátého, ale úsporného domova, nadstandardní péči a služby.

YTONG je bílá tvárnice, která je vyrobena z vápna, písku, cementu a vody. Uvnitř obsahuje milióny vzduchových pórů, které jí také daly jméno: pórobeton. Poprvé byla průmyslově vyrobena před více než 80 lety v jihošvédském městě Yxhultu. Značka byla oficiálně zaregistrována v roce 1940, ale již v roce 1923 namíchal dr. Axel Erikson bázi pro průmyslovou výrobu autoklávového pórobetonu. Název značky je odvozen z místa výroby a názvu technologie: Yxhult + Gasbetong = YTONG

YTONG se stal první registrovanou značkou stavebního materiálu, která se prosadila po celém světě a trvale změnila stavění. Tento systém přesných hladkých tvárnic zlepšil tepelnou izolaci o 20%, zrychlil proces stavění a snížil stavební náklady. Od roku 1960 je na trhu přesná hladká tvárnice YTONG, kterou lze spojovat tenkovrstvou zdicí maltou do téměř bezespáré zdi.

Dnes je značka YTONG jednou z nejsilnějších na trhu stavebních materiálů a představuje synonymum pro pórobeton. Je známá výstižným Y podle domovského města, stejně jako signifikantní žlutou barvou vycházející z loga společnosti a balicí folie, do které jsou baleny tvárnice YTONG. Díky rozsáhlému spektru produktů lze dnes postavit dům od sklepa až po střechu kompletně z pórobetonu.

Výhody stavebního systému Ytong:

Dostatečná zvuková izolace

Další z řady výjimečných vlastností pórobetonu je schopnost účinně odstínit hluk, ať už se jedná o dopravní ruch z ulice nebo hudbu od sousedů. Zvuková izolace, kterou nabízí, plně odpovídá předepsaným normám, pokud však máte vyšší požadavky, lze zvolit prémiové řešení v kombinaci s tvárnicemi Silka.

YTONG plní požadavky norem

Kdo bydlí v klidu a tichu, žije zdravěji. Nadměrný hluk vyvolává stres a poruchy spánku, nepříznivě působí na náš pracovní výkon i celkovou kvalitu života. Dostatečná protihluková ochrana je dnes klíčová. Obvodové stěny z pórobetonu nabízí dostatečnou ochranu proti hluku, kterou definují předepsané normy.

YTONG nabízí prémiové řešení

Kdo hledá skutečně nadstandardní řešení pro akustické a dělicí stěny, může stavební systém YTONG zkombinovat s vápenopískovými tvárnicemi Silka, které mají mimořádné hodnoty vážené vzduchové neprůzvučnosti.

Potřebujete radu ohledně novostavby? Máte zájem o rodinný dům na klíč? Kontaktujte nás!

BrickHouse s.r.o.
Zborovská 36, 301 00 Plzeň
Telefon: +420 702 060 093
Telefon: +420 702 060 094
Email: 
info@brickhouse.cz
Web:
www.brickhouse.cz
Facebook:
BrickHouseZdeneDomy

Autor: BrickHouse s.r.o. Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ARCHIV ZPRÁV
čt 10.12.2020 15:00



3 +
 
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka