Sušička prádla nebo balkón? Proč vede sušička?

Řešíte otázku "kde sušit prádlo" v nadcházejícím podzimu? Přijďte si pro sušičku prádla do Elektro Efektu.

Cílená propagace v Plzni

Sušičky prádla se v dnešní době stávají velmi oblíbeným pomocníkem v domácnosti. Na rozdíl od balkónu nebo sušáku na zahradě Vám prádlo usuší rychle a za každého počasí. Při nepříznivém počasí Vám nevzniká v bytě vlhkost a nevznikají plísně. Během sušení se do prádla nedostávají žádné pyly a alergeny. Díky sušičce prádla už nemusíte většinu oblečení ani žehlit. Prádlo jednoduše složíte a uklidíte do skříně. Máte-li domácího mazlíčka, pak jistě oceníte, že se při sušení prádlo zbaví i psích a kočičích chlupů, stejně tak i vlasů a žmolků.

Budete mít více času pro sebe a své blízké.

Sušička Vám šetří především čas. Nejste závislí na tom, jaké je venku počasí. Jednu várku zvládne sušička prádla usušit během dvou hodin. Navíc většina prádla po usušení v sušičce nepotřebuje žehlit. Tím si ušetříte další volný čas pro sebe.

Úspora energie

Když sušičky na trh přišly, nebyly moc oblíbené a to díky spotřebě v energetické třídě B nebo dokonce C. Dnes už jsou na trhu sušičky s energetickou třídou A+ nebo A++ mnohem dostupnější a samozřejmě výrazně úspornější. Sice pořád spotřebováváte energii za sušení prádla, ale na druhé straně, pokud nebudete muset prádlo žehlit, ušetříte energii za žehličku. Vaše prádlo bude pořád jako ze škatulky a vy se místo žehlení budete moci věnovat dětem nebo partnerovi.

Prádlo sušíte za jakéhokoliv počasí

Jestli venku prší, mrzne, padají trakaře, to už řešit nemusíte. Prádlo ze sušičky bude pokaždé stejně usušené a žádné nepřízně počasí Vás nerozhází. Díky sušičce budete mít i více místa vbytě. Nebudete muset sušit prádlo na sušáku nebo radiátoru a minimalizujete tím vznik vlhkosti a plísní vbytě.

Ochrana textilních vláken

Jako u všech spotřebičů, tak i u sušiček prádla se setkáte s moderními technologiemi, které dokáží pečovat i o to nejjemnější prádlo. Máte-li domácího mazlíčka, pak jistě oceníte, že se při sušení prádlo zbaví i psích a kočičích chlupů, stejně tak i vlasů a žmolků. Na rozdíl od sluníčka Vám v sušičce prádlo nevybledne a zachová si svojí barvu. Díky sušičce tak prodloužíte životnost i svému oblečení.

Konec žehlení

Už jsme to několikrát zmiňovali – prádlo ze sušičky je mnohem nadýchanější a příjemnější na nošení. V prádle usušeném v sušičce se budete doslova cítit jako v bavlnce. Většina textilií po usušení v sušičce nepotřebují kontakt se žehličkou. Pokud je to některých materiálů třeba, sušička tuto, pro většinu z nás, nepříjemnou činnost velice usnadní. Pokud patříte k těm, které žehlí jen pro to, že musí, sušička prádla je pro Vás jasnou volbou.

Nedostatek místa?

Přemýšlíte o sušičce prádla, ale řešíte prostor? Ani to vdnešní době žádný problém a má to své řešení. Sušička prádla se může uspořádat s pračkou takzvaně „do věže“, kdy se na horní stranu pračky přimontuje mezikus a do něj se postaví sušička. Prádlo z pračky vyndáte a snadno přendáte do sušičky.

Bydlíte vpodkroví a sušička by se na pračku nevešla?

I tento problém může být v dnešní době minulostí. Pračka se sušičkou problém vyřeší. Prádlo vyperete a hned i usušíte. Jen si musíte ohlídat množství prádla, protože „pračkosušička“ zvládne usušit menší množství, než vypere.

Potřebujete poradit? Kontaktujte nás!

Náš proškolený personál se Vám bude plně věnovat a pomůže Vám najít nejlepší možné řešení, které bude vyhovovat Vašim potřebám a požadavkům.

ELEKTRO EFEKT s.r.o.
Sportovní 783
339 01 Klatovy

Telefon: +420 376 322 653
Mobil: +420 724 824 420
E-mail: eshop@elektroefekt.cz; marketing@elektroefekt.cz
E-shop: http://www.elektroefekt.cz

Autor: Elektro Efekt Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka