Už brzy otevřou ve Stříbře novou lávku!

Už jen poslední dva týdny zbývají k tomu, aby byla ve stříbrském parku dokončena lávka, která spojí centrum města s východním předměstím.

Cílená propagace v Plzni

Zdá se, že firma termín dodrží, jak uvedl místostarosta města Stříbra Martin Záhoř. "Mostovka, průchozí plochy i zábradlí, to už je vše hotové. Teď se upravuje předmostí, okolní cesty a také okolní terén.  Brzy by mělo být vše hotové," uvedl Záhoř.

Nová lávka bude mít celkovou délku 40 metrů a spojí dvě městské části. Cena lávky se vyšplhala na osm miliónů korun a časem bude ještě doplněno osvětlení a v plánu je i kamerový systém. Podobná lávka zde bývala před padesáti léty, ale protože byla dřevěná, zub času se na ní velmi podepsal a lávka pak byla v 70. letech zbořena. 

Stavbu lávky vítají hlavně ti obyvatelé, kteří pravidelně chodí z jedné částí města do druhé, hodně ji využije i Zdeňka Cuřínová, která žije v údolí u řeky Mže. "Nám pomůže hodně, jednak tím směrem chodí moje dcera do zaměstnání ve východní části města, dále já tam často chodím za známými, nebo do kulturního domu i na sportoviště Baníku, Takže pro nás je to opravdu výborná zkratka, která nám ušetří kus cesty," říká Cuřínová.

Fotogalerie
Autor: Martina Sihelská Článek může obsahovat komerční sdělení.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ARCHIV ZPRÁV
čt 20.09.2018 12:58




0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka