V centrálním obvodu opět uklízeli dobrovolníci

O víkendu opět uklízeli veřejné prostranství dobrovolníci z neziskové organizace Trash Hero. Akci podpořil Městský obvod Plzeň 3 a brigádníkům dodal potřebné pytle na odpad, který byl vytříděn a dále odvezen pracovníkem ÚMO Plzeň 3 do sběrného dvora. Uklízelo se v okolí ulice Nade Mží a dobrovolníci nasbírali více než 100 kg odpadu.

Jarní servisní akce AUTO CB

Byť bylo bridádníků tentokrát málo, dosáhli úctyhodného výkonu. Organizátoři z Trash Hero přivítají každého, kdo by jim chtěl pomoci a tak termíny a popřípadě změny, které se jich týkají, je možné se dozvědět na facebookových stránkách této neziskové organizace.

„Záleží na tom, kde žijeme a máme radost z každého nového dobrovolníka, který všechny podpoří, že v tom nejsme sami“, sdělila dobrovolnice Kateřina Plachá z neziskové organizace Trash Hero.

"Velmi si vážím práce dobrovolníků z této organizace a děkuji jim, že jsou obvodu takto nápomocni. Velmi rádi podporujeme a podpoříme organizace, kterým není lhostejné životní prostředí a které nám pomáhají ho udržovat v přijatelné míře pro všechny. Znovu opakuji - všem dobrovolníkům patří za jejich úsilí velké uznání“, dodal David Procházka, starosta MO Plzeň 3.

Fotogalerie
Autor: Miroslav Knotek Článek může obsahovat komerční sdělení.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
út 19.11.2019 08:54




0 +
 
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka