Vánoční stromek se rozsvítil i na Nové Hospodě

Stejně jako na náměstí Republiky a na jiných místech v Plzni se vánoční stromek rozsvítil i v areálu Sokola na Nové Hospodě.

Jarní servisní akce AUTO CB

Samotnému rozsvícení vánočního stromku předcházel tradiční průvod s lampiony a světýlky, který prochází tuto část třetího plzeňského obvodu a je zakončen v areálu TJ Sokol Nová Hospoda. Zde se ve skvělé předvánoční atmosféře, ve světle ohně a za zvuků koled rozsvítil vánoční stromek.

Této předvánoční akce se zúčastnili, stejně jako v předchozích letech, i zástupci vedení centrálního obvodu. Starosta David Procházka s I. místostarostou Petrem Balounem nepřijeli s prázdnou. Účastníci setkání dostali svařák na zahřátí a zkrátka nepřišly i přítomné děti, pro které byly přichystány čokoládové figurky a sladkosti.

„Už jen kvůli té úžasné sousedské atmosféře, která tu mezi lidmi je, sem jezdím rád. Povídání s místními lidmi je vždy milé a přátelské“, prozradil David Procházka, starosta plzeňského centrálního obvodu.

„Na této akci jsem poprvé a pověst, která ji předchází, opravdu nezklamala. Je moc pěkné vidět, jak společně místní lidé dodržují tradice“, dodal Petr Baloun, I. místostarosta MO Plzeň 3.


Fotogalerie
Autor: Miroslav Knotek Článek může obsahovat komerční sdělení.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
so 08.12.2018 11:38




0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka