Vánoční trhy v Plzni byly slavnostně zahájeny

Je to téměř neuvěřitelné, ale rok utekl jako voda a opět nastal čas předvánoční. A jak se již stalo tradicí, měsíc před svátky se v historickém centru města Plzně objevily vánoční řemeslné trhy.

Cílená propagace v Plzni

V téměř stovce stánků najdou lidé nepřeberné množství řemeslných výrobků i tipů na vánoční dárky. Největší fronty jsou většinou u prodejců sladkých trdelníků, voňavého svařáku, včeloviny či ručně vyráběných brambůrků. Na trzích ale najdete i svíčky, vánoční ozdoby a další předvánoční lákadla.

Vánoční trhy slavnostně zahájil v sobotu 24. listopadu starosta plzeňského centrálního obvodu David Procházka. Pozdravil přítomné Plzeňany na zaplněném náměstí Republiky, popřál jim krásný adventní čas a samozřejmě klidné a spokojené Vánoce. Nezapomněl je také pozvat na Novoroční ohňostroj, který pořádá Městský obvod Plzeň 3 na Nový rok v půl šesté večer.

Plzeňské biskupství zastoupil na slavnostním zahájení Mons. Emil Soukup, který rovněž popřál Plzeňanům pokojné a radostné Vánoce a také požehnal krásnému a stále se rozrůstajícímu betlému s postavami v životní velikosti.

Poté si lidé na zaplněném náměstí Republiky sami odpočítali odpálení nádherného třaskavého ohňostroje.

Fotogalerie
Autor: Miroslav Knotek Článek může obsahovat komerční sdělení.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ARCHIV ZPRÁV
so 24.11.2018 21:05




0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka